5 Kinky Films en series op Netflix (2021)

Op Netflix zie je tegenwoordig ook soft erotische films. Daarom 5 kinky films en series op Netflix (2021) In navolging van 5 sexy series op Netflix (2020)

365 dagen (Film)

Regie:
Uitgave:
Speelduur:
Taal:
Genre:
Thema:
Barbara Białowąs Tomasz Mandes
7 februari 2020
114 minuten
Engels Italiaans Pools
Erotische Thriller
Consent

Wie zin heeft in een avondje Fifty Shades of Grey in maffia-style met opzwepende seksscènes kan heerlijk genieten bij deze film.

Massimo Torricelli raakt geobsedeerd door Laura tijdens haar reis naar Sicilië. Hij laat haar opzoeken en vervolgens ontvoeren. Hij geeft haar 365 dagen om verliefd op hem te worden.

Er is veel ophef over deze film omdat het de ongelijkheid binnen relaties, ontvoering en het stockholmsyndroom romantiseert. Massimo is knap, rijk, dominant maar gestoord. De mooie omgeving en de extreme luxe zorgen ervoor dat je zijn foute daden vergeeft.

Fifty Shades of Grey

Regie:
Uitgave:
Speelduur:
Taal:
Genre:
Thema:
1: Sam Taylor-Johnson, 2 en 3: James Foley
1: 13 februari 2015; 2: 10 februari 2017; 3: 9 februari 2018
1: 125 minuten, 2: 115 minuten, 3: 105 minuten,
Engels
Drama/Romantiek/BDSM

Fifty Shades of Grey

Wanneer Anastasia “Ana” Steele, een literatuurstudente, de rijke Christian Grey gaat interviewen, als een gunst voor haar kamergenote Kate Kavanagh, ontmoet ze een knappe, briljante en intimiderende man. De onschuldige en naïeve Ana, geschrokken om te beseffen dat ze hem wil, ondanks zijn raadselachtige terughoudendheid en advies, merkt dat ze wanhopig dicht bij hem wil komen. Gray kan Ana’s schoonheid en onafhankelijke geest niet weerstaan ​​en geeft toe dat hij haar ook wil, maar op zijn eigen voorwaarden. Ana aarzelt als ze de bijzondere smaak van Gray ontdekt; ondanks de verfraaiingen van het succes – zijn multinationale ondernemingen, zijn enorme rijkdom, zijn liefhebbende familie – wordt Gray verteerd door de behoefte om alles onder controle te hebben. Als ze dichterbij komen, begint Steele Grey’s geheimen te ontdekken en onderzoekt ze haar eigen BDSM-verlangens.

Fifty Shades Darker

Na de gebeurtenissen in de eerste film hervatten Anastasia Steele en Christian Gray hun relatie onder de voorwaarden van Ana. Hun relatie wordt echter op de proef gesteld wanneer Christians verleden het paar bedreigt.

Fifty Shades Freed

In de overtuiging dat ze de schimmige figuren uit het verleden hebben achtergelaten, omarmen miljardair Christian Gray en zijn nieuwe vrouw, Anastasia, hun onlosmakelijke verbinding en gedeelde luxe leven volledig. Net als de Grijzen in hun nieuwe rollen beginnen te stappen, komen sinistere gebeurtenissen aan het licht en brengen hun happy end in gevaar voordat het zelfs maar begint.Aan de ene kant wordt de film bejubeld omdat het er voor gezorgd heeft dat er veel meer mensen (s)experimenteren met BDSM. Een kritisch geluid gaat over de machtsverhouding waar weer de vrouw, onderdanig is aan de man

Gerald’s game

Regie:
Uitgave:
Speelduur:
Taal:
Genre:
Thema:
Mike Flanagan
29 september 2017
103 minuten
Engels
Thriller/horror
Verlies
Jessie en Gerald zijn op vakantie in een rustig, afgelegen vakantiehuis. Tijdens een bondage-vrijpartij krijgt Gerald een hartaanval. Jessie ligt met handboeien vastgemaakt aan het bed, en kan zichzelf op geen enkele manier bevrijden. Vastgekluisterd aan het bed, terwijl ze uitdroogt en haar dode echtgenoot langs het bed ligt, wordt Jessie geconfronteerd met de demonen uit haar verleden, die ze reeds lang had verdrongen.

Bonding (serie)

Regie:
Uitgave:
Speelduur:
Seizoenen
Taal:
Genre:
Thema:
Rightor Doyle
2019
Ongeveer 15 minuten per aflevering
2
Engels
Comedie
BDSM
Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.

Keizersvrouwen

Regie:
Uitgave:
Speelduur:
Seizoenen
Taal:
Genre:
Thema:
Ben Sombogaart en  Dries Vos
10 november 2019
Ongeveer 45 minuten per aflevering
1
Nederlands
Misdaad/drama
High-end Prostitutie
Xandra Keizer wordt door haar vriendin Pamela gevraagd om te helpen met het organiseren van een event voor haar escortbureau. Na een geslaagde avond raakt ze hier steeds meer bij betrokken. Een paar jaar geleden is ze met veel moeite ontsnapt uit de duistere drugswereld van haar moeder Sylvia. Al snel vindt ze haar weer tegenover zich. Dit zet de relatie met haar echtgenoot en dochter onder zware druk.
Print Friendly, PDF & Email