5 sexy Nederlandse podcasts (2020)

Podcasts zijn heerlijk om te luisteren, in de trein, op het strand, maar ook tijdens het huishouden of voor het slapen. Hier vind je een kleine selectie van 5 sexy Nederlandse podcasts (2020)!

Meet the Kinksters

Meet the Kinksters is een podcast over BDSM, of beter gezegd, de mensen die aan BDSM doen. BDSM’ers, wat meer ouderwetsch SM’ers of gewoon kinksters dus. Mensen die houden van alle kinky shit. Zeg maar Vijftig Tinten Grijs, maar dan in het echt. Zonder de helikopter.

Gewoon Seks​

In Gewoon Seks praat Mickey met mensen over seks, omdat dat hun werk is, of hobby, omdat ze iets bijzonders leuk vinden of een spannend verhaal te vertellen hebben.

De poly podcast

De Poly Podcast is de eerste Nederlandstalige podcast volledig in het teken van non-monogamie en non-monogame mensen. Elke aflevering spreekt Isabeau met een ander non-monogaam persoon.

Een (h)eerlijke podcast! Deze podcast geeft een mooi beeld over wat voor problemen en mooie dingen mensen tegen komen met een poly levensstijl.

Let’s Talk about Sex(e)

In deze podcastserie bespreekt radio-dj Patricia van Liemt met bekende Nederlanders en specialisten over  seks, liefde en gender. Zo komen onder anderen Hugo Kennis (Food), Arjan Dwarshuis (Vogels), Javier Ramex (Klassieke muziek), Haitske van Asten (Aidsfonds) en Leco van Zadelhoff (beauty) aan het woord.

Korte en snelle gesprekken over een diverse onderwerpen die je niet meteen aan seksualiteit koppelt.

Sexy verhalen

Elk twee weken leest Saskia een kort zelfgeschreven erotische verhaal voor op Lotte Lust.

Een stout verhaaltje voor het slapen gaan of gewoon op de dag een kort erotisch verzetje, deze podcast is daar uitermate geschikt voor. De verhaaltjes duren gemiddeld 5 minuten.

Print Friendly, PDF & Email