5 sexy series op Netflix (2020)

Netflix and chill! Niet alle 5 sexy series op Netflix (2020) zijn daar geschikt voor. Ze zijn wel allemaal de moeite waard om te kijken en waarschijnlijk steek je er net als ik ook nog iets van op.

Sex, Explained

Website:
Eerste uitzending:
Aantal seizoenen:
Thema:
Leeftijd:
https://www.netflix.com/nl/title/81160763
2020
1 (5 afleveringen)
Educatief
12+

Ontdek de ins en outs van seks in deze grappige, informatieve serie, van de biologie achter aantrekkingskracht tot de geschiedenis van anticonceptie.
~ Netflix

In elke aflevering van ongeveer  20 minuten wordt  één seksueel thema behandelt. Op een vlotte, grappige en leerzame manier word je langs de verschillende onderwerpen geleid. Zowel beginners en gevorderden steken  in elke aflevering wel iets op.  De serie is niet geschikt als voorlichtingsmateriaal voor jonge kinderen.

Sex Education

Website:
Eerste uitzending:
Aantal seizoenen:
Thema:
Leeftijd:
https://www.netflix.com/nl/title/80197526
2019
3 (8 afleveringen per seizoen)
Seks en relaties
12+

Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.
~ Netflix

Een hilarische serie, leuk om met of zonder pubers te kijken. De serie geeft een goed beeld over hoe onzeker het leven van een puber nog steeds is en tegen welke problemen de huidige pubers aanlopen in de wereld van dating, relaties en seks. Veel mensen zullen de vele awkward moments herkennen.

Wanderlust

Website:
Eerste uitzending:
Aantal seizoenen:
Thema:
Leeftijd:
https://www.netflix.com/nl/title/80211465
2018
1 (6 afleveringen)
Open relatie
12+

Een therapeute en haar man besluiten om met anderen te gaan daten omdat het niet lukt om hun ingeslapen seksleven na een jarenlang huwelijk nieuw leven in te blazen.
~ Netflix

Samen besluiten ze hun relatie open te gooien In de praktijk blijkt vooral hun omgeving hier problemen mee te hebben.  Zo ontstaan er heel humoristische situaties. De serie geeft een goed beeld over hoe de omgeving kan reageren op een privébesluit van een koppel.

You Me Her

Website:
Eerste uitzending:
Aantal seizoenen:
Thema:
Leeftijd:
https://www.netflix.com/nl/title/80103417
2016
5 (10 afleveringen per seizoen)
Polyamorie
16+

Yuppenstel Jack en Emma huurt een callgirl in omdat hun seksleven wel een opkikkertje kan gebruiken. Dat er liefde in het spel zou komen, was niet voorzien.
~ Netflix

Een vlotte leuke serie over een poly amoureuze relatie. Geeft inzage in een driehoeksrelatie met een gezonde dosis humor,  zonder het belachelijk te maken. Je ziet vanuit alle gezichtspunten hoe zij deze relatie beleven.

Christiane Amanpour: Sex & Love Around the World

https://youtu.be/UBRMDkxs7w4
Website:
Eerste uitzending:
Aantal seizoenen:
Thema:
Leeftijd:
Helaas niet meer beschikbaar op Netflix
1 (6 afleveringen)
Seks en liefde
12+

Deze documentaireserie van Christiane Amanpour van CNN onderzoekt hoe volwassenen in zes grote wereldsteden de liefde bedrijven en over seks denken.
~ Netflix

Een indrukwekkende leerzame serie over  hoe mensen over seks denken en het beleven op andere plekken op de wereld.

Print Friendly, PDF & Email