Creatief met kink

De dagen worden weer wat langer. Dus nu is er weer tijd om te knutselen, alhoewel het woord  klussen hier meer op zijn plaats zou zijn. In deze aflevering van creatief met kink de profielbuizenstoel en het vacuümbed.

Profielbuizen stoel (ook creatief met kink bij gebruik)

Kosten: ± 100 euro (bij gebruik van nieuw materiaal)

Deze stoel is uitermate geschikt voor verschillende vormen van bondage. Je kan er iemand mee vastmaken met touwen, maar ook pols- en/of enkelboeien voor gebruiken. Hieronder een ruw ontwerp van een stoel van steigerbuizen Ø33,7 mm. Je kan natuurlijk ook zelf een ontwerp maken.

Foto’s en bouwtekening: Met dank aan © SwitchOnOff87 (Fetlife)

Latex vacuüm bed (ook hier kan je creatief met kink spelen)

Kosten: ± 40 euro

Een vacuümbed is een frame dat aan alle kanten is omgeven door een plastic hoes en dat nadat je erin bent gaan liggen helemaal vacuüm wordt getrokken door bijvoorbeeld een stofzuiger. Je kunt dan alleen nog ademen door een luchtpijpje of luchtgaatje. Het gevoel en doel ervan is een beetje vergelijkbaar met het inpakken in folie (mummificatie), alleen dit voelt nog een stuk afgeslotener en strakker aan. Hoe dat er in het echt uitziet kun je zien op Baroness.com

Sommige mensen vinden het super eng, anderen vinden het super spannend! Voor de  handige kinksters die zelf een  latex vacuüm bed willen maken, heb ik een handleiding bijgevoegd. De handleiding staat op de website van Latexrepair.nlOp deze website  vind je nog meer dingen die je van latex kan maken, ook voor de minder handige kinksters zoals ik. 😉

Foto: Afbeelding vacuümbed

Handleiding vacuümbed

 Overzicht andere DIY latex artikelen

Disclaimer

Het maken en/of gebruik van één of meerdere van de bovenstaande artikelen is geheel op eigen risico. Enjoy Creatief met kink!

Bron: Samarium.nl, Fetlife, Latexrepair.nl
Print Friendly, PDF & Email