Cuckolding, wat is dat?

Op een avond lag ik in bed na te praten na een heerlijke date. Hij vertelde dat hij aan cuckolding dates deed, maar dat hij daarmee zou stoppen, vanwege de stigmatisering. Ik was verbaasd, want het enthousiasme waarmee deze bull er over vertelde en de twinkel in zijn ogen, vertelde mij hoe leuk hij het eigenlijk vond. Op dat moment had ik nog geen flauw idee, wat cuckolding inhield.
“Het komt er op neer dat ik naar een koppel ga, seks heb met zijn vrouw terwijl hij (naakt) vanuit een hoekje toekijkt. Soms wordt hij tijdens de daad, verbaal vernederd.” vertelde hij.

Om mijn “sexual lack of knowledge” eens aan te vullen besloot ik eens op Google te gaan kijken. Volgens Google is de zoekterm “cuckolding “ in 2017 tot ongekende hoogte geklommen en Nederland stond op nummer 1 bij deze zoekterm. Nederlanders blijken daaruit best kinky te zijn of in ieder geval kinky te fantaseren.

Het spel

Bij Cuckolding ontmoeten BDSM en voyeurisme elkaar. De man kijkt vrijwillig (of zogenaamd gedwongen) toe hoe zijn vrouw (de cuckoldress) met een andere man (de bull) seks heeft. Het roept bij de cuckold (de toekijkende man) gevoel van vernedering en jaloezie op. Daarnaast wordt hij in sommige gevallen vastgebonden, gepijnigd en/of vernederend toegesproken door zijn vrouw en/of de bull.

Meestal is de bull iemand die aantrekkelijk is, maar geen reële bedreiging vormt voor de relatie. Zie het als een soort menselijke dildo. Soms doet de cuckold ook mee, bijvoorbeeld door de borsten van zijn vrouw te stimuleren terwijl zijn vrouw geneukt wordt door de bull, geeft de cuckold juist aanwijzingen, hoe zijn vrouw de seks het lekkerste vindt of wordt de cuckold gebruikt voor een sandwich of dubbele penetratie.

Cuckolding, hoe kom je erop?

De meeste mannen kijken graag toe hoe hun vrouw speelt met een vibrator en/of dildo. Maar je kan dit speeltje ook zien als een verkleinde versie van een andere man. Best grappig als je, je dan realiseert hoeveel vrouwen een dergelijk speeltje cadeau hebben gekregen van hun partner.

Andere mannen hebben de behoefte om naaktfoto’s en –video’s van hun vrouw op het internet te zetten, zodat ze kunnen genieten van alle “thumbs up” die hun vrouw krijgt van andere mannen.

Veel mannen hebben op een bepaalt moment in hun leven ook weleens een vrouw gedeeld. Als (s)experiment in de pubertijd, soms als troost, maar meestal gewoon voor de lol.

Ook een bezoekje aan een seksclub, swingersavond of partnerruil laat veel mannen genieten van het aanzicht dat een andere man seks heeft met zijn vrouw.

Maar in de cuckolding gaat het verder.

Wat is er nou leuk aan voor de cuckold?

“De meeste mannen worden opgewonden bij het idee hun vrouw het met een ander te zien doen,” zegt de vermaarde seksuoloog dr. Susan Block. “ Het is niet dat de ze het allemaal leuk vinden. Maar bij veel mannen wekt de jaloezie een oergevoel op, dat zijn lijf letterlijk de competitie aangaat. Het zorgt ervoor dat zijn pik harder wordt en zijn zaad er krachtiger uit spuit. Hij gaat de strijd aan, met als inzet zijn eigen vrouw.

Voor de dress is dit toch geweldig?

Veel vrouwen zijn niet meteen laaiend enthousiast als haar partner vraagt mee te werken aan zijn cuckold plan. Het feit dat zij het mag doen met een andere man, is geen blijk van liefde, ook al denkt de cuckold daar zelf anders over. Ook is zij vaak bang dat hij dan ook met andere vrouwen naar bed wil of dat hij misschien homo of bi is.

Ook zijn de vooral wat oudere vrouwen bang voor de bull, dat ze door hem niet seksueel aantrekkelijk gevonden wordt. De vertrouwde regelmaat van een vaste relatie heeft het (s)experimenteren van hun door de jaren heen vaak in slaap gesust.

Wat is de ideale situatie voor cuckolding?

De meest ideale leeftijd om aan cuckolding te beginnen is als vrouwen in de veertig zijn, dan zijn vrouwen in tegenstelling tot mannen in de bloei van hun seksuele leven. Kinderen zijn meestal net de deur uit. Mannen daarin tegen, hebben juist een terugval doordat ze minder testosteron aanmaken. Dit is het ideale scenario voor cuckolding, waarin de man ontzien wordt en de vrouw haar seksuele verlangens kan waarmaken.

En de bull dan?

De bull moet daadwerkelijk de dress weten te behagen en dus de “betere bedpartner” zijn. Deze moet dan ook met zorg uitgezocht zijn. Het is geen platte seks en beperkt zich vaak niet alleen tot het bed. Ook via app en telefoon warmt de bull de dress vaak vast op. Van liefde is geen sprake en het is zeker niet de bedoeling dat zij verliefd op hem wordt en een relatie wil met de bull. Ook dient de bull respect te hebben voor cuckold, bijvoorbeeld als hij ziet dat de cuckold het niet meer trekt. Want het blijft een spel, een heel serieus spel waar soms ook vervelende gevoelens bij komen kijken.

Extremere vormen van cuckolding

Waar we het tot nu toe gehad hebben over mannen die graag toekijken, hoe hun vrouw genomen wordt door een andere man, kan het altijd nog extremer.

Zo is het niet ongebruikelijk dat de cuckold letterlijk in de hoek gezet wordt, eventueel vastgebonden en tijdens het spel gepijnigd en vernedert wordt met opmerkingen als: “Dat zal jou nooit lukken met dat zielige excuus voor een penis dat tussen je benen hangt!”

Als kers op de slagroomtaart, wordt de cuckold soms opgedragen het zaad van de bull uit de vagina van zijn eigen vrouw te likken. Deze ultieme vernedering noemt men ook wel “Creampie eating”.

In sommige gevallen is de cuckold er niet fysiek bij. Hij maakt in de tussentijd het huis schoon afgeleid door appjes en telefoontjes waaruit blijkt dat de dress het naar haar zin heeft. Dit kan in opdracht van de dress zijn of op eigen initiatief om zijn waardering voor haar zichtbaar te maken.

Voor enkele is het een levensstijl en soms komt het voor dat de dress helemaal geen seks meer met haar man en alleen maar met haar bull.

Cuckolding iets voor ons?

Om aan cuckolding te doen moet je een goede en stabiele relatie hebben. Liefde, vertrouwen, begrip, eerlijkheid en de wil open te zijn naar elkaar zijn absolute voorwaarden. Er moet continue gesproken worden over grenzen en voor beide partijen moeten deze dan ook bewaakt worden. Begin stapje voor stapje en stop zodra je relatie er ook maar op enige wijze onder lijdt.

Je kan het net zo gek maken als jullie zelf willen. Mijn advies is ”bezin eer gij begint en bemint”

En mijn date van het begin van dit verhaal, die doet het nog steeds, want ook voor een bull kan een cuckold relatie ego strelend zijn.

Bronnen:  hommage.a-madame.nl
Print Friendly, PDF & Email