Erotiek op Netflix (2023)

Wil je dat zwoele zomer gevoel terug, hier een aantal erotische series en films op Netflix, waar je heerlijk van in de “mood” komt.

Sex/life

https://youtu.be/jCS-Y6Sp7CI
Website:https://www.netflix.com/title/80991848
Eerste uitzending:25 juni 2021
Aantal seizoenen:2 (S1: 8 afleveringen S2: 6 afleveringen)
Thema:Verlangen
Leeftijd:16+

Het wilde seksuele verleden van een vrouw botst met het heden, waarin ze een getrouwde moeder is, als de bad boy-ex over wie ze nog fantaseert, terugkeert in haar leven. Kijk zoveel je wilt. Sarah Shahi, Mike Vogel en Adam Demos (‘Falling Inn Love’) hebben een opwindende driehoeksverhouding in dit sexy drama.

~ Netflix

In elke aflevering van ongeveer 50 minuten volgen we het leven huisvrouw Billie, die regelmatig terug denkt aan haar tijd als vrijgezel. Haar losbandige seksleven gaf haar het gevoel van vrijheid, vooral met Brad. Is haar leven perfect of kiest ze uitrendelijk voor Brad?

Fatal seduction

Website:https://www.netflix.com/title/81553437
Eerste uitzending:7 juli 2023
Aantal seizoenen:1 (S1: 14 afleveringen)
Thema:Verlangen
Leeftijd:16+

Een getrouwde hoogleraar wordt meegesleept in een passionele affaire met een jongere man. Dit brengt een reeks tragedies en verraad aan het licht van haar naasten.

~ Netflix

De eerste helft van deze serie bevat veel seksscènes waar je heerlijk bij kan zwijmelen, Het tweede deel is een meeslepend misdaadverhaal en zeker de moeite waard om af te kijken.

Oscuro Deseo

Website:https://www.netflix.com/title/81090319
Eerste uitzending:6 mei 2019
Aantal seizoenen:2 (S1: 18 afleveringen, S2: 15 afleveringen)
Thema:Verlangen
Leeftijd:16+

Een noodlottig weekendje weg leidt voor de getrouwde Alma tot hartstocht, eindigt in tragedie en brengt haar ertoe de waarheiod over haar naasten in twijfel te trekken.

~ Netflix

Een serie met een verhaal en veel seksy scené’s. Het verhaal is soms wat langdradig en voorspelbaar. Maar heerlijk om gedachteloos naar te kijken en in de mood te komen.

365 Days: This Day

Website:https://www.netflix.com/title/81397576
Eerste uitzending:27 april 2022
Aantal seizoenen:3 (Dit is de tweede film)
Thema:Verlangen
Leeftijd:16+

Laura en Massimo zijn terug en heter dan ooit. Maar het nieuwe begin van het herenigde stel wordt bemoeilijkt door Massimo’s familiebanden en een mysterieuze man die Laura’s leven binnentreedt om koste wat het kost haar hart en vertrouwen te winnen.

~ Netflix

Deze film is een vervolg op 365 DNI en bevat net als de eerste film een heleboel seksscènes. In deze film in Laura in “control” Zij bepaalt wat ze opwindend vind tijdens de seks en Massimo volgt. Tot Massimo haar bedriegt en er een kaper op de kust komt?

The Next 365 days

Website:https://www.netflix.com/title/81397579
Eerste uitzending:19 augustus 2022
Aantal seizoenen:3 (Dit is de derde film)
Thema:Verlangen
Leeftijd:16+

Laura en Massimo proberen hun vertrouwensproblemen op te lossen, maar
Nacho is vastbesloten om hen uit elkaar te drijven. Hun relatie staat op het
spel.

~ Netflix

Dit is het vervolg op 365 Days: This Day en bevat beduidend minder seks dan de eerste twee films Deze film maakt de trioloog compleet met een betere verhaallijn dan de eerste twee films. Komt Laura uit haar toxic relatie of is dat toch onmogelijk.

Print Friendly, PDF & Email