Bootycall

Het is elf uur ’s avonds, ik lig alleen in bed te slapen. Ineens schrik ik wakker van de telefoon. Slaperig neem ik de telefoon op. “Ook goedemorgen! Ik lag nog te slapen.” “Met mij” klinkt er aan de andere kant van de lijn. “Ik wil je, nu!” Slaperig kijk ik in de spiegel. De kreukels van het dekbed staan in mijn gezicht. Ik heb geen zin om door de kou naar de binnenstad te fietsen. Trouwens is het met de Uithofverkrachter onverantwoord om als vrouw ’s nachts door de stad te fietsen. Net als ik “Jammer” wil zeggen, lijkt het alsof hij mijn gedachten kan lezen en zegt: “Over een half uur staat er een taxi beneden, kijk maar wat je doet.” en de telefoon wordt opgehangen.

Verbijsterd kijk ik naar mijn spiegelbeeld. Ik ben klaarwakker. Ik ben geen hoer, die je besteld als je belt. Eigenlijk wil ik terug mijn bed in. Toch loop ik naar beneden en stap onder de douche. Ik trek snel wat kleren aan en als ik beneden kom staat er een taxi.

Ik stap in en hij rijdt naar een plek die ik niet ken, even vraag ik me af waar ik aan begonnen ben. De taxi stopt midden in de stad. Ik kijk op de teller en zie dat de rit 35 gulden kost. Ik baal, voor een arme student is dat een week eten. Soms ben ik toch te impulsief.

Als ik wil afrekenen, kijkt de chauffeur mij lachend aan. Hij geeft mij een sleutel en zegt: “Veel plezier!” Ik berg zonder te betalen mijn geld op. Ik zie één deur en loop ernaartoe en open hem.

Als ik binnenkom staat er een spoor van waxinelichtjes. Ik lach en volg het spoor de trap op. Als ik de deur van de kamer opendoe zie ik hem op bed liggen met een glas champagne. “Wil je ook?” vraagt hij. “Ja, lekker!”

“Ik wist wel dat je zou komen.” Ik probeer hem boos aan te kijken. Dat lukt niet. Ik kruip op bed tegen hem aan. “Ik heb toastjes met zalm als je daar trek in hebt.” “Nee, ik wil lekker liggen.” Hij streelt mijn arm. “Morgen haal ik lekkere broodjes bij de bakker, blijf je?” Ik ben verrast door de moeite die hij voor me doet en antwoord bevestigend.

Als ik op mijn buik lig, trekt hij mijn shirt uit en begint me te masseren. Ik krijg het warm. Tussen het masseren krijg ik overal kusjes. Langzaam kom ik in de mood. Als hij naar de keuken loopt kleed ik me uit en kruip onder de dekens. Ik voel me lekker, zijn geur herken ik uit duizenden. Als hij terugkomt voert hij mij toast met zalm. Ik ben hongerig naar seks. Langzaam schuif ik de lakens omlaag. Hij kruipt over me heen, zoent en likt mijn hele lichaam.

Als hij tussen mijn benen komt verraadt mijn vocht mijn geilheid. Hij staat op en begint te strippen. Zijn bruine lijf met sixpack doen mijn lijf nog meer schokken.

Mijn vagina stroom vocht. Ik wil zijn lijf voelen. Ik wil zijn adonis in mijn lijf. Hij draait me op mijn buik en streelt mijn rug. Zijn lid glijdt langs mijn billen. Ik ben supergeil. Ik wil hem in mij.

Ik rij met mijn billen tegen zijn buik, ik ben hongerig. Ik krijg mijn zin niet. Hij rijdt tegen me aan, maar neukt me niet. Ik draai me om, hij pakt mijn polsen en houdt ze vast. Ik beweeg mijn druipende kutje tegen zijn lid aan. Hij negeert mijn honger. Ik spreid mijn benen en draai alle kanten op. Hij kijkt me aan en lacht, daarna likt hij mijn tepels, die pijn doen van stijfheid en opwinding. Ik probeer zijn lid te vangen, maar dat lukt niet.

Ik kronkel over het bed. Hij heeft me nog steeds vast. Mijn hart voel ik bonzen. Ik ben zeiknat en wil bereden worden. Ik gooi mij hoofd naar achter en dan duwt hij hard en diep zijn lid naar binnen. Ik schrik en gil van genot. Hij stoot een paar keer en ik voel het vocht stromen. Ik ben in extase, mijn hele lichaam trilt. Ik kreun van genot en hij stoot door. Ik voel zijn sperma tegen mijn baarmoeder aan spuiten. Het tintelt. Hij gaat door! Heel even voel ik zijn lid krimpen, maar binnen enkele minuten, stoot hij weer, net zolang tot dat hij weer bijna klaarkomt. Nu kruipt hij omhoog en spuit mijn borst en gezicht vol. Daarna komt hij op me liggen en smeert met zijn lichaam, mijn lichaam vol met sperma. Hij veegt het sperma van mijn gezicht als hij ziet dat ik niet overal bij kan met mijn tong zoent hij mij. Ik ben moe en voldaan. Hij geeft mij nog een kus en plaatst zijn handen tussen mijn benen. “Welterusten!”


Dit verhaal komt uit “Stout op zijn tijd” geschreven door Josée

In deze bundel vind je erotische verhalen, geschreven vanuit de belevingswereld van een vrouw.

Stout op zijn tijd

Dansen
Experimenteren
Kolonisten van Catan
Turkije
Sexdate
Erotische massage
Ongeduldig
ETA 00:16

Terug naar erotische verhalen

Print Friendly, PDF & Email