Chinees Avontuur

Vanavond heb ik tijdens een etentje een bespreking voor mijn werk met een erg charmante man. Als ik na een douche voor de kast sta, besluit ik alleen een rokje en blouse aan te doen en geen ondergoed. Ik pak mijn spullen stap in de auto en rij na de afgesproken Chinees.

Ik word begeleid naar onze tafel, door een medewerker van het restaurant. Daar tref ik niet mijn charmante collega aan, maar diens assistent. Hij is ziek, dus hij neemt waar voor zijn collega. Ik kan mijn teleurstelling haast niet verbergen en baal van mijn kledingkeuze.

Als ik mij geïnstalleerd heb, begin ik meteen mijn plannen te presenteren. De assistent kan het allemaal maar net bijbenen. Hij is jong en komt enigszins klungelig over. We bestellen eten en als hij op mijn IPad mijn plannen nogmaals bestudeert, valt mijn oog op een tafel tegenover ons.

Aan de tafel zit een familie te eten. Ik gok opa, oma, vader en zoon. Vooral de vader is een vreselijk lekker ding. Ik probeer zijn blik te vangen, maar dat lukt me met moeite. Ik besluit in zijn gezichtsveld mijn benen steeds te wisselen, kijken of hij ziet dat ik niks aan heb.

De assistent is nog steeds druk bezig, terwijl ik bij het aanschouwen van de tafel tegenover ons steeds geiler wordt. Ik voel het vocht al tussen mijn benen glijden. Ik zie dat hij mij lachend aankijkt. Zijn aandacht gaat meer naar mij, dan naar het gesprek aan zijn tafel. Dan ineens staat hij op en gaat naar het toilet.

Ik veeg mijn mond af, excuseer mij en loop ook richting het toilet. Daar zie ik een deur waar privé op staat. Ik open de deur en zie dat dit de bezemkast is, waar alleen een mop instaat. Ik ga achter de deur staan en wacht tot hij vanuit het toilet naar buiten komt.

Het duurt lang, zou zijn eten verkeerd gevallen zijn? Dan ineens gaat de deur van het herentoilet open. Ik pak hem bij zijn arm en trek hem de bezemkast in. “Jij laat lang op je wachten.” fluister ik in zijn oor. Voordat hij wat kan zeggen, glijdt mijn tong tussen zijn lippen. Hij beantwoordt deze met een hartstochtelijk tongzoen.

Ik voel zijn hand direct tussen mijn benen glijden en even twijfelt hij. Zijn vingers lijken op zoek naar iets.  Dan trekt hij mijn blouse los en zijn handen glijden via mijn borsten naar mijn rug. Zijn nagels laten een spoor achter. Als hij naar achter stapt en door zijn knieën wil zakken, trek ik zijn riem los en open zijn broek. Ik ben hem voor en zak door mijn knieën en neem meteen zijn pik in mijn mond.

Zijn pik is superhard en lekker. Ik sabbel aan zijn eikel en masseer zachtjes zijn ballen. Ik voel hoe hij zich laat vallen tegen de muur. Zijn benen trillen, terwijl ik zijn pik steeds dieper in mijn mond neem. Zijn eikel raakt mijn huig en mijn mond vult zich steeds meer met geil slijm. Ik lik en zuig en voel mijn eigen geilheid tussen mijn benen druppelen. Ik neem zijn pik zo diep dat zelfs zijn ballen in mijn mond passen.  Ik voel zijn pik kloppen en op dat moment grijpt hij me bij mijn haren en trekt me omhoog.

Hij zoent me, terwijl hij mijn blouse open knoopt. Hij masseert mijn borsten en sabbelt aan mijn tepels. Af en toe bijt hij er zachtjes in en dan voel ik een heerlijke tinteling door mijn hele lijf.  Ik vergeet waar ik ben en geniet intens. Dan trekt hij mijn rok omhoog en laat zijn vingers weer tussen mijn schaamlippen glijden. Dan kijkt hij me strak aan terwijl hij zijn vingers aflikt. Hij laat nogmaals zijn vingers tussen mijn benen glijden. Tikt speels met een vinger op mijn neus en laat mij mijn eigen mierzoete vocht proeven. Heerlijk smaakt dat.

Dan duikt hij naar beneden en likt mijn zeiknatte kutje. Zijn gezicht is helemaal nat. Het voelt hemels zoals hij mij beft. Nu sta ik te trillen op mijn benen. Als ik me tegen de muur laat vallen, komt hij overeind en duwt meteen zijn pik bij me naar binnen. Hij neukt me, eerst rustig en steeds dieper en harder. Ik laat me helemaal gaan en kreun van genot. Op dat moment smoort hij mijn mond. Ik was even vergeten waar ik was, zo lekker en geil neukt hij me.

Hij neukt me steeds harder en ruwer en ik voel mijn buikkrampen. Zijn lichaam stimuleert mijn klitje en zijn pik mijn G-spot. Dan ineens hou ik het niet meer. Ik kom intens klaar en voel het vocht tegen mijn eigen benen aan spuiten. Terwijl ik in extase ben, voel ik zijn zaad krachtig in me spuiten. Wauw, wat voelt dat geil. We kijken elkaar aan en lachen.

Dan knoopt hij lief mijn blouse weer dicht en terwijl we ons fatsoeneren, kijken we elkaar gelukzalig aan. Hij opent de deur, kijkt of iemand hem ziet en loopt alsof er niets aan de hand is terug naar zijn tafel. Ik volg een minuut later.

Onderweg hoor ik zijn moeder vragen of het eten verkeerd gevallen is. Hij antwoord bevestigend terwijl hij mij een knipoog geeft. Als ik ga zitten voel ik zijn zaad langs mijn benen naar beneden glijden.  De assistent kijkt op en begint vragen te stellen. Niet waar ik zo lang geweest was, maar hoe groot ik de kans inschat dat mijn plannen het gaan halen bij de directie.


Dit verhaal komt uit “Nog steeds stout” geschreven door Josée

In deze bundel vind je erotische verhalen, geschreven vanuit de belevingswereld van een vrouw.

Nog steeds stout

Hard to get?
Voordracht
Nog een keer

Terug naar erotische verhalen

Print Friendly, PDF & Email