Dansen

Binnenkort heb ik weer danswedstrijden en vandaag heb ik privéles. Samen met mijn danspartner sta ik klaar op de dansvloer. De Paso Doble lukt nog niet zo goed. Ik stamp niet op het goede moment en kijk niet streng genoeg. De dansleraar verwijt mij afwezig te zijn. Eigenlijk wil ik niet trainen. Ik ben geil. In mijn hoofd fantaseer ik hoe mijn danspartner mij neemt in elke zitje van de dansschool.

Tijdens het dansen stoot ik tegen mijn partner aan. Ik voel een bobbel in zijn broek. Ik kijk hem aan. Ik wil seks, hij ook? Hij kijkt me betrapt aan en lacht. “Na de les ben jij aan de beurt” zegt hij. De les is één grote puinhoop. We zijn meer met elkaar bezig dan met de Paso Doble. De leraar reageert geïrriteerd en stopt de les voortijdig

In de kleedkamer kleed ik me uit en ga douchen. Mijn kutje is zeiknat van opwinding. Ik was me grondig want ik weet dat ik zo een beurt krijg. Als voorspel begin ik met mezelf te spelen. Ik ben toch alleen.

Ik stimuleer mijn klit. Ik knijp in mijn borst. Ik ben geil. Ik wil niet wachten, ik wil een beurt. Ik hoor de deur opengaan en verwacht mijn danspartner. Ik ga door. Hij mag zien hoe geil ik ben. Hij is ook geil. Ik draai me om en draai met mijn kont als uitnodiging om genomen te worden. Ik voel zijn lichaam tegen me aan glijden. Ik voel zijn stijve lul langs mijn natte kutje glijden. Ik begin te beven, zijn handen voelen mijn klit.

Ik ben botergeil. Zijn grote handen voelen mijn borsten, mijn tepels zijn keihard. Hij kust mijn hals terwijl hij ritmisch zijn adonis in mijn kutje duwt. Ik kan bijna niet meer staan van opwinding. Hij pakt mijn haar en trekt mijn hoofd zachtjes naar achteren. Hij hijgt in mijn oor, ik wil meer. De douche is gevuld met stoom, het lijkt een Turkse sauna. Bloedgeil ben ik. Ik laat me naar beneden glijden, duw zijn rug tegen de muur en begin hem te pijpen. Zuigen, likken, strelen o, wat ben ik geil.

Ineens voel ik mijn kut heet worden, alsof iemand in mijn kutje blaast. Voordat ik het weet voel ik warme natte lippen tegen mijn kutje. Mijn danspartner staat nog tegen de muur, wie is dat? Ik kijk naar beneden en zie de mooie blauwe ogen van mijn danspartner, ik kijk omhoog en zie mijn dansleraar.

Even weet ik niet wat ik moet zeggen. Ze beginnen allebei te lachen. Ik besluit verder te gaan waar ik mee bezig was. Ik zuig aan de pik van mijn dansleraar en daarna aan de pik van mijn danspartner. Ik trek ze tegelijk af. Ik ben geil! Als ik opsta duwt de één zijn pik tussen mijn billen de ander duwt hem in mijn kutje. Ik word gesandwicht, gezoend, gestreeld. De één pakt mijn borsten de ander zuigt eraan. De één stimuleert mijn klit en de ander zoent mij hartstochtelijk. Ze trekken me bijna uit elkaar, maar het voelt heerlijk. Ik voel het sperma tussen mijn billen, ik voel sperma in mijn kutje. Ik voel handen, monden overal tegelijk, ik voel me hemels!


Dit verhaal komt uit “Stout op zijn tijd” geschreven door Josée

In deze bundel vind je erotische verhalen, geschreven vanuit de belevingswereld van een vrouw.

Stout op zijn tijd

Bootycall
Experimenteren
Kolonisten van Catan
Turkije
Sexdate
Erotische massage
Ongeduldig
ETA 00:16

Terug naar erotische verhalen

Print Friendly, PDF & Email