Erotische massage

Ondanks dat ik ICT-er ben, is Instagram een gesloten boek voor mij. Ik besluit een account aan te maken en de wereld van fotografie te ontdekken. Vooral als kijker, want fotograferen kan ik niet.

Ik voeg al mijn contacten toe en ineens popt er een bericht op van een oud klasgenoot van de lagere school.

We raken aan de praat en zo vertelt hij dat hij de ambitie heeft om groot schrijver te worden, alleen lukt het nog niet zo goed. Ik vraag of ik wat van zijn werk mag lezen want het is ook mijn hobby.

Het blijkt een autobiografie te zijn. Het serieuze werk. Als hij aan mij vraagt wat ik schrijf, twijfel ik of ik het zal vertellen. Ik trek mijn stoute schoenen aan en vertel het. Ik stuur hem zelfs een verhaaltje.

Al heel snel nemen de gesprekken dan ook een erotische wending. We appen bijna elke avond en er is niet eens meer discussie of we seks gaan hebben, maar meer wanneer.

Na een paar weken is het zover. Ik ga naar hem toe. Onwennig sta ik voor de deur en bel aan. Als hij opendoet, kijk ik hem schaapachtig aan en zeg: “Hallo!” Door al het ge-app lijken de verwachtingen mij de das om te doen. Bij binnenkomst krijg ik wat te drinken en daar zitten we dan op de bank. Door mijn hoofd schieten de tantra massages die ik zou krijgen en de belofte dat hij wel een erotische massage met happy end van mij krijgt.

“Wil je mijn foto’s van Sicilië zien?” vraagt hij. Al snel blijkt dat hij een zeer groot talent voor fotograferen heeft. Enthousiast vertelt hij over zijn reizen en raakt mij steeds per ongeluk expres aan. Een “per ongeluk” tikje tegen mijn borst, een hand die over dat ene blote stukje huid op mijn rug glijdt.

Mijn hart versnelt, ik voel mijn spieren tussen mijn benen samentrekken. Ik ben geil, maar ga me zeker niet laten kennen. Dan ineens uit het niets kust hij mij recht op mijn mond. Ik voel de warmte door mijn lichaam glijden en beantwoord zijn kus.

Mijn handen glijden door zijn haar en over zijn gespierde rug.

Ik wil nog maar één ding en dat is seks.

“Zullen we naar boven gaan dan hebben we minder last van de katten?” Hij rent naar boven en ik ren er achteraan. Voor de deur blijft hij ineens staan.

“No strings attached?”

“Deal!” zeg ik.

Hij opent de deur en we ploffen op bed. Ik lig boven op hem en voel zijn lid stijf in zijn broek. Hij is botergeil. “Het mag best iets ruiger hè? ” zegt hij. Ik geef een bevestigende blik en op dat moment scheurt hij letterlijk mijn shirt van mijn lijf. Met één hand maakt hij mijn bh los en trekt deze van mijn lijf. Hij duwt zijn bobbel in zijn broek tegen me aan. Ik voel het vocht tussen mijn benen glijden. Behendig opent hij mijn broek en trekt hem in een ruk uit om daarna mijn slip letterlijk van mijn lijf af te rukken.

Botergeil helemaal naakt lig ik passief op zijn bed. Mijn handen glijden door mijn natte kutje. Met mijn andere hand masseer ik mijn borsten. Ik kronkel over het bed. Hij heeft zijn broek los gemaakt en masseert zijn eigen stevige pik. “Je bent lekker nat schat” zegt hij.

Speels haalt hij zijn hand door mijn gleuf. Mijn hele lijf trilt, ik wil hem voelen in mij. Dan trekt hij zijn broek uit en pakt me bij mijn haren. Hij duwt mijn gezicht in zijn kruis. Mijn mond sluit om zijn geile pik. Ik lik, zuig en masseer zijn ballen. Ineens trekt hij mij los van zijn pik. “Ik ga je in je gezicht spuiten” zegt hij, maar ik zeg “Nee!”

Ik zuig, lik en masseer door. Ik voel hoe hij zijn zaadlozing tegen probeert te houden, hoe hij lief mijn gezicht weg probeert te duwen. Maar dan is het te laat. Zijn sperma gutst in mijn mond en ik slik het door. Vol verbazing met een grote glimlach kijkt hij me aan. “Je bent echt een heerlijke slet!”

Ik veeg het geknoeide sperma van mijn mond af en duw mijn kutje in zijn hand. “Ben je een beetje behendig met je handen?” vraag ik.

“Ja hoezo?”
“Laat maar zien!”

Voorzichtig schuift hij een vinger naar binnen. “Eentje maar?” zeg ik. Snel volgen er nog twee. Ik voel zijn vingers over mijn g-spot glijden. Binnen no time spuit ik. “Lieverd je maakt er een zooitje van” zegt hij liefkozend. Ik lach “Ga door!”

Behendig stimuleren zijn vingers mijn g-spot verder. Het wordt een groot waterballet.

“Ik had je een massage belooft” zegt hij ineens. “Zal ik je masseren met je eigen vocht?” Voordat ik kan antwoorden voel ik zijn handen door mijn vocht gaan en masseert hij mijn buik en borsten.

 “Krijg ik toch nog een massage . . .
met een happy beginning ;-)”


Dit verhaal komt uit “Stout op zijn tijd” geschreven door Josée

In deze bundel vind je erotische verhalen, geschreven vanuit de belevingswereld van een vrouw.

Stout op zijn tijd

Bootycall
Dansen
Experimenteren
Kolonisten van Catan
Turkije
Sexdate
Ongeduldig
ETA 00:16

Terug naar erotische verhalen

Print Friendly, PDF & Email