Experimenteren

We zaten in Arnhem op een terras, een vriend en ik. We zouden later op de avond naar een discotheek gaan, met zijn vrienden en vriendinnen. Op zich gezellig, maar iedereen kende elkaar en ik kende niemand. Ik hoopte dat er iemand was die net als ik van dansen houd. Plagend zei hij: “Maak je niet druk, er zijn genoeg leuke mannen. Laat wel weten waar je nacht doorbrengt, maar geniet.” Ik dacht nog, jij hebt makkelijk praten.

Zo gezegd, zo gedaan. We vertrokken met een groep van ongeveer vijftien man naar de discotheek. Het waren allemaal leuke mannen en vrouwen. Een aantal was al bezet, maar iedereen kwam er om er lol te maken. Veel mensen hadden alcohol of Ecstasy nodig om zich totaal te laten gaan, maar de sfeer was gezellig en een tikje erotisch.

Gedurende de avond zoende iedereen met elkaar, werden borsten en geslachtsdelen betast. Over het algemeen bleven alle kleren aan, op een verdwaald stelletje, die schaamteloos op de dansvloer de liefde bedreef, na. Niemand stoorde zich eraan, want de sfeer was relaxt.

Nadat ik me heerlijk in het zweet had gedanst, ging ik wat drinken halen. Daar stond ze. Mijn leeftijd, een jaar of twintig, blond haar en een atletisch lichaam. Mijn vriend keek me aan en ik voelde me betrapt. “Ben jij van de vrouwen?” Vroeg hij. Ik lachte zenuwachtig en riep dat ik op mensen viel en niet op geslacht. “Succes!” zei hij. “Dat is mijn ex en ze is heteroseksueel.” Ik liet me niet kennen en riep stoer: “Wat niet is, kan nog komen.” Lachend verdween hij in de menigte.

Als een muurbloempje bleef ik alleen achter aan de bar en daar stond ik. Ineens stond ze naast me, “Heb je het naar je zin?” vroeg ze. “Ja!” zei ik en voor dat ik het wist stonden we gezellig te praten. We besloten mijn vriend te gaan plagen en maakte hem gek met door hem beide te betasten en te zoenen. De suggestie dat we hem samen zouden nemen was snel gelegd. Mijn handen gleden over zijn broek, langs zijn ballen. Haar tong in zijn linkeroor de mijne in zijn rechteroor. Hij wist niet wat hem overkwam. Om de beurt zoende we hem, schuurde we tegen zijn bobbel in zijn broek. Niet alleen hij, maar ook wij waren zo geil als boter. Ik voelde zijn hand onder mijn shirt, langs mijn borsten glijden, op zoek naar mijn tepels. Haar hand verdween ook onder mijn shirt, waarop ik mijn kans greep en haar stevige borsten betaste. Langzaam liet ik mijn hand richting haar broek glijden. Ik wilde weten of ze net zo nat als ik was. Ik wilde haar nog geiler maken. Op dat moment werd mijn pols gegrepen. “Nee!” dat was een stap te ver. Mijn hand gleed weer naar boven, naar haar tepels. Ze waren stijf en eigenlijk wilde ik haar ter plekke uitkleden om eraan te likken en aan te zuigen, maar we stonden in een discotheek. Mijn ene hand voelde de paal van mijn vriend, mijn andere hand de warme kut van haar, ik was in extase en botergeil.

Ik stond op het punt elke vorm van schaamte overboord te gooien. Ik wilde ze allebei, desnoods midden in een discotheek. Mijn vriend kuste me, zij had haar hand tussen mijn benen, en toen, toen ging het licht aan. Ik wist niet hoe snel ik me decent moest maken. Ik keek enigszins betrapt om me heen. Maar niemand keek naar ons, iedereen was bezig met zichzelf of een ander. Het feest was voorbij.

Buiten besloot ik mijn stoute schoenen aan te trekken en te vragen of ze zin had om met mij mee te gaan naar het huis van mijn vriend, dan konden we te minste afmaken waar we aan begonnen waren. Mijn vriend wilde niet naar huis, hij wilde verder stappen. Zij bood aan dat ik bij haar op de logeerkamer kon slapen. Ze woonde nog thuis. Enigszins ontgoocheld stemde ik toe. Zo geil en dan op de logeerkamer. Ik ging met haar mee naar Zevenaar. Haar ouders woonde in een villa en inderdaad, er was een mooie logeerkamer. Samen deden we een wijntje. Ze vertelde dat ze het leuk vond om mijn vriend zo op te geilen, maar ze wilde hem niet terug. Over mij zei ze niks. Ik had het gevoel dat ze er niet over wilde praten. Na een half uur gaf ik aan dat ik moe was en ging slapen. Ze gaf me een kus op mijn wang en teleurgesteld liep ik naar de logeerkamer.

Ik trok mijn kleren uit en ging in bed liggen. Nog steeds botergeil. Had ik toch met mij vriend moeten meegaan? Dan had ik misschien nog een beurt gehad. Mijn handen gleden naar mijn kletsnatte kutje. Mijn vingers draaide over mijn klit mijn andere hand stimuleerde mijn borst. Daar lag ik, nat en geil, alleen op de logeerkamer.

Ik kronkelde door het logeerbed, genoot van mijn eigen perfecte ritme. Ineens hoorde ik gegiechel. Ze stond blijkbaar al even in deuropening en zag hoe ik mezelf bevredigde. Ze kwam de handdoeken brengen. Ik wist niet waar ik het zoeken moest. Ik was supergeil, eigenlijk wilde ik haar, maar het feit dat ik op de logeerkamer lag zei genoeg.

Ze kwam naast me zitten. Dat ziet er geil uit. Ik keek weg. Ik wilde haar bespringen alle hoeken van de kamer laten zien. Ze boog zich voorover en begon me te zoenen. Mijn lichaam trilde, ik pakte haar vast en legde haar naast me neer in bed. Mag ik? vroeg ik, “Ja” was haar antwoord, maar ik weet niet wat ik moet doen, Ik keek haar aan en zei: “Alles wat je lekker vindt en zelf wil.”

Al zoenend kleedde ik haar uit, ik kuste haar borsten, likte haar stijve tepels. Ik kuste haar overal. Tussen haar benen was het nat, zeiknat. Ze werd geil van mij, net als ik van haar. Mijn mond gleed tussen haar benen. Mijn tong liet haar het hele alfabet voelen. Mijn vingers gleden naar binnen op zoek naar het geribbeld stukje huid. Toen ik dat gevonden had begon ik dat te masseren. Ik voelde haar schokken, ik hoorde haar kreunen. Ze was nog geiler dan ik. Ze pakte mijn haar en trok me omhoog. Ik wil mezelf proeven, en duwde haar tong In mijn mond. Haar sappen uit mijn mond vloeide in haar mond. “Lekker!” zei ze lachend. “Nu ga ik jou proeven.” Ze gleed naar beneden, ik zag de paniek in haar ogen. Voorzichtig likte ze een keer aan mijn klit. Ze keek me aan en lachte. Daarna dook ze vol in mijn zeiknatte kut. Ze stimuleerde mijn klit als een ervaren man. Haar vingers gleden voorzichtig naar binnen, om op het juiste ritme mijn G-spot te stimuleren. Toen ik begon te kermen van genot duwde ze haar hand voor mijn mond. “Pas op, anders worden mijn ouders wakker!”

Ze kroop omhoog en kwam naast me liggen. Zullen we elkaar vingeren en proberen tegelijk klaar te komen? “Goed idee.” Mijn hand tussen haar benen en haar handen tussen mijn benen. In een gelijk tempo stimuleerde we elkaar. Allebei begonnen we tegelijk te kreunen. Ik voelde haar hart in haar klit, het werd steeds vochtiger. Allebei hapte we gelijk naar adem, allebei begonnen we te schokken en we kwamen allebei tegelijk klaar. 


Dit verhaal komt uit “Stout op zijn tijd” geschreven door Josée

In deze bundel vind je erotische verhalen, geschreven vanuit de belevingswereld van een vrouw.

Stout op zijn tijd

Bootycall
Dansen
Kolonisten van Catan
Turkije
Sexdate
Erotische massage
Ongeduldig
ETA 00:16

Terug naar erotische verhalen

Print Friendly, PDF & Email