Hard Rock!

“Ga je mee?” vroeg ze. “Er is vanavond een concert van een controversionele damespopgroep in de buurt van Amsterdam.” “Een wat? ‘’ vroeg ik. “Leuke groep dames, geven een popconcert, ze kunnen leuk zingen, maar daar draait het niet om.” “Waar draait het dan wel om?” vroeg ik geïrriteerd. “Doe niet zo moeilijk schat, ga je mee of blijf je thuis?” Ik snapte er niks van. “Wat voor muziek spelen ze dan?” “Noem het Rock!” Ik wist dat zij helemaal wild was van hardrockmuziek en daarom besloot ik mee te gaan.

Gehuld in een spijkerbroek en een donker haltertopje gingen we op weg naar Amsterdam. Daar pikte we haar collega op, om daarna onze reis voort te zetten naar Hoofddorp. Bij de sporthal aangekomen, verwachte ik eigenlijk allemaal hardrockers, maar het bleek een redelijk gemêleerd publiek. Mijn vriendin had backstagepassen geregeld, dus we zaten ook nog eens eerste rang.

Het concert begon en zes schaars geklede dames en een man betraden het podium. Het was een hardrockconcert. Qua muziek en zang niet hoogstaand, maar binnen vijf minuten vlogen de eerste kledingstukken al uit. Het ging niet om de muziek, het ging om seksuele vrijheid van vrouwen. Op het podium hadden verschillende vrouwen seks met elkaar. Er werd gezoend, gebeft, maar ook gefist, ze namen elkaar met voorbinddildo’s. Ik wist niet wat ik zag.

Halverwege de show gooiden ze een gouden condoom in het publiek. Wie hem ving (man of vrouw), mocht na de show seks hebben met één of meerdere bandleden. Een man ving hem en ik dacht: “Lucky bastard!” Ondanks het hoge gehalte activisme in de show, was ik megageil en was dan ook jaloers op de man die het condoom gevangen had. Mijn vriendin pakte mij bij mijn hand en zei: “Schat ga je mee, dan bedanken we de dames nog even voordat we naar huis gaan.” Ik liep als een mak hondje achter haar aan mee naar de kleedkamer.

Mijn vriendin kende de dames en bedankte ze dan ook met een innige tongzoen. Ik stond een beetje schaapachtig toe te kijken. Me afvragend waar ik in godsnaam in terecht was gekomen. De man die het gouden condoom had gevangen stond met een grimas op zijn gezicht met één van de bandleden te praten. Ineens werd ik door een ander bandlid aangesproken. “Do you feel comfortable or do you want to leave?” “Leave? No, no, I am with her” kwam er stamelend uit mijn mond.

Op dat moment kwam ze nog dichter bij me staan. “Welcome!” en daarna zoende ze me vol op mijn mond. Ze overviel me, maar in plaats van haar weg te duwen beantwoordde ik haar zoen. Ze had heerlijke zachte lippen, onze tongen kruisten elkaar, wat kon zij lekker zoenen. Ik wou dat nooit meer zou ophouden. Even vergat ik waar ik was en liet me lekker gaan. Ze duwde me naar achter en na een paar stappen viel ik naar achter, op een heerlijk zacht matras.

Voordat ik kon tegensputteren, begon ze me uit te kleden. Haar handen leken over mijn hele lichaam te glijden. Maar ondertussen hadden zich meer dames zich bij ons aangesloten. Overal voelde ik handen, tongen en lippen ik voelde me geweldig.

Opeens voelde ik dat iemand mijn hand pakte, het was mijn vriendin, ze lag te genieten en keek me gelukzalig aan. Ik had gevoel dat ik zweefde aan allebei mijn tepels werd heerlijk gelikt en gezogen en of het niet genoeg was voelde ik hoe mijn kutje vakkundig gelikt werd terwijl een andere hand mijn klitje stimuleerde. Het voelde zo geil en voor ik het wist kwam ik klaar.

Na enige tijd kwam ik een beetje uit mijn roes en keek om me heen. Overal lagen vrouwen en de man van het gouden condoom. Iedereen lag over en onder elkaar. Het was één groot vrouwenorgie en megageil. Ik kwam overeind pakte wat te drinken en genoot van het tafereel, waar ik zelf enkele ogenblikken geleden nog deel van uitmaakte. Wauw, wat is dit geil en lekker!

Ik kruip weer lekker tussen de menigte, laat mijn handen glijden over alle lekkere borsten en tussen de lippen van elk nat kutje die ik maar kan vinden. Ik voel ook allemaal handen over mijn lijf glijden en land met mijn gezicht in een heerlijk nat kutje. Ik lik, ik zuig en proef haar heerlijke sappen.  Met twee vingers glij ik naar binnen, om haar gek te maken. Ze is nat en haar kut staat open en vraagt meer. Ik steek nog twee vingers naar binnen en masseer haar vagina. Ze pakt me bij mijn haren en trekt me omhoog. “Fistfuck me!” gilt ze. Ik kijk haar wat verward aan. Mijn vriendin komt achter me zitten en vouwt haar hand met al haar vingers over elkaar. Ze schuift in één beweging haar hand naar binnen en neukt haar kut soepel en behendig. Ik sta een beetje te klungelen en vouw ook mijn hand met alle vingers over elkaar. “Nu is jouw beurt!” zegt mijn vriendin. Heel voorzichtig schuif ik mijn hand naar binnen. Bang haar pijn te doen. Als ik halverwege ben voel ik hoe mijn hand naar binnen gezogen wordt. Het voelt supergeil, voorzichtig beweeg ik mijn vuist.  “Harder!” gilt ze. Ze ligt te kronkelen tussen alle lichamen en ik beweeg met haar mee. Ze is zeiknat en het voelt slijmerig. Ik vind het megageil.

Als ik even alleen lig voel ik een pik prikken tussen mijn benen en draai mijn hoofd om en kijk in twee geile ogen. Ze duwt me zacht naar beneden en schuift met één harde stoot haar dildo naar binnen in mijn zeiknatte kut. Als een echte man neukt ze me tot ik het uitschreeuw. Ze trekt haar voorbinddildo in een keer eruit om hem daarna heel voorzichtig tussen mijn billen te schuiven. Langzaam voert ze het tempo op en ik voel het vocht tussen mijn benen en billen sijpelen. O, wat is dit lekker. Ik kom omhoog om het tempo nog verder op te voeren. Ze is niet meer voorzichtig en neukt me hard en diep.

Als ik uitgeput op bed lig, word ik door iemand gemasseerd. Ik geniet en voel me hemels. Als dan ineens mijn vriendin komt met een dubbele dildo. “Schat die moeten wij ook hebben!” Ik kijk haar lachend aan. “Laat maar zien hoe het werkt!” Behendig schuift ze de helft van de dildo bij zichzelf naar binnen. Ze gaat met haar billen tegen mijn billen aanzitten en schuift de andere helft bij mij naar binnen. Ze slaat een been over mijn been heen en beweegt soepel heen en weer. Ik kan haar aankijken en zie hoe één van de dames haar borsten masseert. Het is lekker en intiem. Als ik voel dat iemand mijn borsten masseert, zoen ik deze vrouw.

Ik heb het gevoel dat ik in de hemel beland ben, met tien vrouwen en een man. “En jij wou niet mee, omdat je niet van hardrock houdt” grapte ze. Ik kijk haar aan, zoen haar hartstochtelijk en antwoord lachend: “De volgende keer zal ik niet meer tegenstribbelen.”


Dit verhaal komt uit “Kinky & Stout” geschreven door Josée

In deze bundel vind je erotische verhalen, geschreven vanuit de belevingswereld van een vrouw.

Kinky & Stout

Verrassing

Terug naar erotische verhalen

Print Friendly, PDF & Email