Hard to get?

Ik app al enige tijd met een jonge man, elke dag dagen we elkaar uit, spelen we “Hard to get!”. Eigenlijk weten we allebei al dat het ooit tot een date gaat komen, maar de vraag is: Wanneer? Zijn agenda zit tot de nok toe gevuld in tegenstelling tot de mijne.

Het is een week voordat mijn vakantie begint en ik vertel hem dat de komende drie weken mijn agenda tot de nok toe gevuld is. “Samen een Wellness pakken zit er dan de komende tijd niet in.” appt hij. “Tenzij je morgenochtend spontaan vrij kunt regelen” Ik zit al te soppen bij het idee alleen al, dus vraag ik de volgende ochtend vrij.

De volgende morgen spreken we af op een carpoolplaats langs de snelweg. Ik ben er eerder dan hij en merk dat ik al opgewonden ben. Als hij komt aanrijden, herken ik zijn auto en mijn hart slaat over. Ik haal diep adem, pak mijn spullen en stap bij hem in. In de auto gaat spel “Hard to get!” verder. Al pratend over koetjes en kalfjes rijden we naar de Wellness.

Als we in de Wellness de deur achter ons dicht slaan, begint hij me voorzichtig te zoenen. Zijn lippen de raken de mijne, zijn tong likt mijn lip. Ik laat mijn tas vallen en sla mijn armen om hem heen en kus hem hartstochtelijk terug. Hij duwt me tegen deur en begint tegen me aan te rijen. Ik ben megageil ondanks het vroege tijdstip. Zijn handen glijden onder mijn shirt en even stopt hij met zoenen om mijn T-shirt uit te trekken en ik het zijne. Mijn handen graaien naar beneden om zijn broek los te maken. Ineens worden we opgeschrikt door een bel. Ons ontbijt is gearriveerd, we kijken elkaar lachend aan en gaan eerst naakt ontbijten.

Na het ontbijt duiken we het zwembad in. Zoenend tasten we elkaar af. Ik zet mijn nagels in zijn rug en trek ze hard naar beneden. Zonder een kik geven blijft hij teder en zoent me in mijn nek, knabbelt aan mijn oorlelletjes terwijl mijn ademhaling zwaarder wordt, dit voelt geweldig.

Ik sla mijn benen om zijn middel en klem me vast. Ik voel zijn stijf geworden pik. Ik bijt zachtjes in zijn schouder en hij kreunt in mijn oor. Het liefst zou ik me over zijn pik laten glijden, maar ik hou me in. Hij trekt me aan me haren naar achter en bijt zachtjes in mijn tepels. Het doet geen pijn, ik raak alleen maar meer opgewonden. Ik ben botergeil en zelfs in het zwembad, wordt het nog vochtiger tussen mijn benen.

Hij tilt me omhoog en zet me op de rand van zwembad. Spreid mijn benen, waar ondertussen zwembadwater vermengt met kutsappen uit lekken. Hij geeft me overal kusjes en likjes en masseert mijn dijen. Zijn mond en handen komen overal, maar mijn zeiknatte kutje wordt genegeerd. Het liefst duw ik mijn natte kutje in zijn gezicht, maar ik gedraag me en laat me langzaam in het zwembad glijden.

We besluiten de in de jacuzzi te gaan zitten. Ik ben klaar met “Hard to get” spelen en pak direct zijn pik vast en trek hem ritmisch af. Hij is net zo geil als ik en laat zich drijven. Zijn manier om te zeggen: “Pijp me asjeblieft” Ik sla de uitnodiging af en duw hem terug in de zithouding. Ik zie dat hij uit frustratie zijn hoofd naar achteren op de badrand legt. Op dat moment duik ik onderwater en begin hem te pijpen. Zelfs onderwater hoor ik zijn gekreun en onderwater verschijnt er verschijnt even een glimlach op mijn gezicht. Ik voel dat hij me omhoogtrekt. Als ik boven kom vraag ik of ik moet stoppen. “Nee, liever niet!” antwoord hij, waarop ik nogmaals naar beneden duik om zijn heerlijk pik in mijn mond te nemen.

Ondertussen zijn we verhuisd naar de Finse sauna. Onze lichamen glibberen tegen elkaar aan. De geilheid druipt ervan af. Hij tilt me op het bovenste bankje, weer spreidt hij mijn benen, deze keer om mijn natte kutje te proeven. Hij zuigt aan mijn klitje, hij likt alles, ik kan mijn lichaam al niet meer in bedwang houden. Ik voel hoe mijn lijf schokkend mijn geilheid verraad. Het wordt licht in mijn hoofd, alleen weer ik niet of dat komt omdat ik heet ben of de sauna mij te heet wordt. Ik laat me naar beneden glijden, om hem te zoenen. Ik proef mijn eigen geile sappen uit zijn mond. Mijn handen glijden over zijn natte lichaam, dit voelt hemels.

Onder de infrarode sauna lijkt het wat koeler. We liggen heerlijk op het matras, aftasten doen we niet meer, we laten ons allebei gaan. Als hij op zijn rug ligt, kruip ik over hem heen. Terwijl ik hem zoen, schuif ik mijn kutje over zijn keiharde pik. Ik kom overeind en zuig met mijn drijfnatte kut aan zijn pik. Ik wil voelen hoe hij in mijn klaarkomt. Hij probeert het tegen te houden. Ik wil het niet en blijf doorgaan totdat ik zijn warme zaad voel. Om daarna heerlijk over hem heen te vallen.

Hij draait mij op mijn rug en laat zijn hand glijden tussen mijn schaamlippen. Ze zijn gevoelig, maar het voelt heerlijk. Teder speelt hij met zijn vingers over mijn klitje tussen mijn lippen, ik kronkel over het matras. Ineens voel ik zijn hand meer in mijn kutje glijden en voordat ik het tegen kan houden, kom ik spuitend klaar. “Dit is leuk!” hoor ik hem zeggen en voordat ik op adem kan komen, voel ik hem verder gaan. Het wordt een kleddernatte bedoeling.

Helaas blijken de twee uur alweer voorbij te zijn. Ik heb voel me heerlijk ontspannen en voor mij mag mijn werkdag wel vaker zo beginnen.


Dit verhaal komt uit “Nog steeds stout” geschreven door Josée

In deze bundel vind je erotische verhalen, geschreven vanuit de belevingswereld van een vrouw.

Nog steeds stout

Voordracht
Chinees Avontuur
Nog een keer

Terug naar erotische verhalen

Print Friendly, PDF & Email