Kolonisten van Catan

We hebben een vriendenavond. Onder genot van een lekker glas wijn en Franse kaas spelen we met zijn allen Kolonisten van Catan. Als we klaar zijn gaan we naar de woonkamer, de sfeer zit er goed in en we spelen ‘Truth or dare’. De meeste kiezen voor truth, zo kom ik erachter dat beide koppels al enige tijd swingen. Dat de man van mijn vriendin, graag eens een keer met mij het bed zou willen delen.

Als ik aan de beurt ben maak ik me eraf met dare. Gelukkig hoef ik alleen maar een bierflesje te pijpen. Ondanks de alcohol vraag ik me af in wat voor een situatie ik ben beland. Ik samen met twee stellen die swingen. Ik probeer me uit de bizarre situatie te redden. Eigenlijk wil ik naar bed. Ik besluit naar het toilet te gaan.
Als ik in de keuken kom om mijn handen te wassen, word ik opgewacht door de man van mijn vriendin. “Gaat die een beetje? Ik dacht dat jij wel wat gewend was.” zei hij tegen mij. Ik kijk hem lachend aan. Ik ben niet zo snel van mijn stuk af te brengen, maar de situatie is wel erg apart. Hij vraagt of ik al naar bed ga. Eigenlijk wil ik heel hard ja roepen, maar dan voel ik mezelf zo’n spelbreker.

Hij pakt me vast en duwt me voorzichtig richting de woonkamer. Waar ze nog steeds met ‘Truth or dare’ bezig zijn. Als ik binnenkom zie ik mijn vriendin met haar andere vriendin zoenen. Gekscherend zeg ik: “Dat is tenminste beter dan een bierflesje pijpen.”

Als ik aan de beurt ben, weet ik niet wat ik moet kiezen, allebei is gevaarlijk. Ik besluit voor truth te kiezen en krijg een redelijk eenvoudige vraag. Of ik weleens een vrouw heb gezoend. Ik antwoord: ”Ja!”, waarop ik natuurlijk de vraag krijg om één van de twee vrouwen te zoenen. Ik besluit mijn vriendin te zoenen, zij heeft mij in deze bizarre positie gebracht. Ik kijk haar aan en lach, ik geef haar een kus en die beantwoordt ze door haar mond te openen. Ik duw zachtjes mijn tong bij haar naar binnen en begin haar te zoenen.

De heren zijn door het dolle heen. Ik voel haar hand over mijn rug gaan. Ik stop met zoenen en kijk haar aan. Wat is ze van plan? De mannen weten het wel, nu willen ze dat ik ook haar vriendin zoen. Voordat ik kan aangeven wat ik wil, staat ze tegenover me en kijkt ze me geil aan. Ze begint mijn lippen nat te maken in afwachting van mijn antwoord. Ik besluit ook haar te zoenen.
Terwijl ik bezig ben voel ik van achter twee handen over mijn borsten glijden, mijn nek wordt gekust. Langzaam trekt mijn vriendin mijn shirt en bh uit. Haar andere vriendin begint aan mijn tepels te likken. Ik trek ook haar shirt uit. Ze heeft heerlijke grote borsten. Ik masseer ze en bijt zachtjes in haar tepels.

Ik vind het bloedgeil dat er twee vrouwen aan mij zitten en ik aan hen. Met zij drieën kronkelen we over de grond. Ik voel dat iemand mijn broek opent en uitrekt.

Terwijl ik lekker lig te zoenen, voel ik een mannenhand tussen mijn benen. Verschrikt kijk ik op. Ik zie dat de man van mijn vriendin aan mij zeiknatte kutje zit. Overal zijn armen, benen en borsten. Heerlijk! Ineens staat er een dikke natte penis voor mijn gezicht. Samen met mijn vriendin zuigen en likken we eraan. Het is de man haar vriendin. Het voelt intens, maar ook apart. Dan ineens word ik op de grond gelegd. De man van mijn vriendin komt naast me liggen. Terwijl hij me vingert vraagt hij of ik op hem kom liggen. Ik schuif over zijn stijve pik heen. Ik wil omhoogkomen, maar hij duwt zich tegen zich aan. Op dat moment voel ik nog een stijve pik in mij schuiven, maar dan via mijn kontgaatje. Even doet het pijn, maar als de heren in een gelijk ritme beginnen te stoten, voel ik een orgasme komen. Ik kan het niet tegenhouden. Ik schreeuw het uit, maar de heren gaan door, net zo lang, tot ik aan alle kanten zaad eruit voel stromen. Ik voel me heerlijk. Als de man van haar vriendin van me afgaat, voel ik hoe zijn vrouw mijn kont vingert, als de man van mijn vriendin onder mij vandaan kruipt, likt mijn vriendin zijn sperma uit mijn zeiknatte kutje.

Mijn lijf tintelt, ik ben gesloopt.


Dit verhaal komt uit “Stout op zijn tijd” geschreven door Josée

In deze bundel vind je erotische verhalen, geschreven vanuit de belevingswereld van een vrouw.

Stout op zijn tijd

Bootycall
Dansen
Experimenteren
Turkije
Sexdate
Erotische massage
Ongeduldig
ETA 00:16

Terug naar erotische verhalen

Print Friendly, PDF & Email