Ongeduldig

Ik lig in mijn bed te spelen met mijn roze vriendje. Mijn klit voelt beurs van de trillingen. Toch een standje te hard. Het is leuk om even van mijn extreme geilheid af te komen, maar het is absoluut niet bevredigend. Ik besluit om mijn laptop te pakken, toch maar eens op zoek naar echt lijfelijk contact. Ik schrijf me in op een seks-date website. Twijfel of ik me als heteroseksueel of biseksueel zal aanmelden.

Veel mannen 55+ die reageren, mannen met het uiterlijk van mijn eigen vader. Dan ineens krijg ik een knipoog van een man van onder de 50.

Mijn hart slaat over! Snel stuur ik een mailtje en we wisselen
wat foto’s uit. Al snel zitten we op Kik en het ene hete verhaal volgt het andere op.

Ik lig in bed met mijn telefoon in de ene hand en mijn andere hand ligt tussen mijn benen. Ik ben nat, zeiknat. De woorden die over het scherm rollen maken mij nog hongerig naar seks. Ik voel mijn hart kloppen in mijn klit, mijn tepels zijn keihard en doen lekker pijn van de seksuele spanning. Ik betrap mezelf erop dat ik tegen het scherm aan lig te kreunen, zo geil ben ik. Veel tekst type ik niet meer.

Ik lees, ik voel de reactie tussen mijn benen ik lig compleet te soppen. Ik wil een pik voelen, een pik die zich in mijn vocht duwt, die mij nog geiler maakt. Ik besluit te vragen of we echt niet kunnen afspreken. Niet geschoten is altijd mis. Het antwoord is ja!

Diezelfde avond spreken we af in een hotel. Ik duik onder de douche, trek een shirt en rokje aan. Geen ondergoed, is toch niet nodig. Ik stap in de auto en rij naar de afgesproken locatie.

Aan de bar zie ik een man zitten, hij lijkt op de foto’s die ik gezien heb. Hij kijkt me aan en vraagt of ik Moi ben. “Ja!” antwoord ik en ik voel me even ongemakkelijk. We gaan zitten en praten wat.

Eigenlijk wil ik alleen maar naar boven zijn pik in mij voelen, mijn handen op zijn rug. Heerlijk hartstochtelijk zoenen, maar ik hou me in.

Zijn hand beland op mijn been, heel voorzichtig. Ik voel zijn hand onder mijn rok naar boven schuiven. Ik schrik, we zijn niet de enige in de bar. Ik draai mijn benen naar hem toe zodat de overige gasten niet kunnen zien dat ik geen ondergoed aan heb.

Ik voel zijn vingers langs mijn schaamlippen gaan. Ik slaak een kreet, zo geil ben ik. Mijn hele lijf trilt. Ik kijk hem aan en voordat die iets kan zeggen, begin ik hem te zoenen.

Achter mij hoor ik mensen zeggen: “Get a room!” Ik kijk hem aan en hij vraagt of ik mee naar boven ga

Samenlopen we naar de lift, hand in hand. Het wachten op de lift lijkt uren te duren, maar als die er eindelijk is, stappen er twee mensen uit. Alleen wij stappen in. Als de deuren sluiten zakt hij door zijn knieën en likt mijn natte kutje. Hij vraagt of ik zijn sletje wil zijn vannacht.

Volmondig antwoord ik ja. Als de deuren opengaan trekt hij mijn rok naar beneden. Verstrengelt in elkaar “lopen” we naar de hotelkamer. Zijn blouse is al open voordat de deur geopend is, zijn broek ook. Mijn shirt is al half uit en mijn borsten zijn voor iedereen zichtbaar. Hij duwt me tegen de deur, zijn pik duwt zich in mijn natte kutje. Terwijl hij de deur opent, duwt hij zijn pik stevig en ritmisch bij mij naar binnen, Ik voel het vocht langs mijn benen stromen zo geil ben ik. Ik tril helemaal, kan bijna niet meer op mijn benen staan.

Samen vallen we naar binnen. Ik kan mijn gekreun niet meer inhouden. Ik trek zijn blouse en broek uit, draai hem om en ga boven op hem zitten. Trek mijn shirt verder uit en ga op hem rijden. Ik zuig met mijn kutje zijn lul leeg en val bevredigd naar voren.

“Ik dacht dat jij van voorspel hield” zegt hij. Ik kijk hem aan en lach. “Dit is toch ook een voorspel” fluister ik hem terug. Hij pakt me vast en begint zachtjes mijn rug te masseren. Ook ik pak zijn rug en masseer deze langzaam en stevig. Ik zoen hem in zijn nek en kroel af en toe speels met mijn hand door zijn haar. Ik lik aan zijn oorlelletje en fluister geil hoe lekker ik het vind om vannacht zijn slet te zijn.

Mijn oog valt op een flesje olie op het nachtkastje. Ik pak het flesje en begin hem te masseren. Eerst zijn rug dan zijn voorkant.

Mijn handen voelen dat zijn pik alweer klaar is voor een tweede ronde. Hij pakt me vast en duwt me zachtjes op mijn buik. Nu is mijn beurt ik word heerlijk gemasseerd. Ik voel zijn nagels zachtjes over mijn rug. Hij draait me om en kust me in mijn nek, likt aan mijn tepels. Ik tintel helemaal. Ik voel mijn kutje samenknijpen, honger naar een tweede keer. Maar hij pakt de oliefles en giet mijn navel vol. Hij maakt zijn handen nat van de olie en begint mijn kutje te masseren. Ik voel dat hij mijn G-spot vindt zonder zoeken. Zijn vingers stimuleren mijn spot. In de tussentijd is zijn mond ook afgegleden naar mijn zeiknatte kutje. Ik voel de warmte opkomen in mijn buik. Ik kan het niet tegenhouden. Voorzichtig probeer ik zijn gezicht weg te duwen tussen mijn benen vandaan, maar hij werkt niet mee. Ik voel het vocht sproeien tussen mijn benen vandaan.

Met een nat gezicht kom hij naar boven.

“Lekker ding, ben je zo geil?”

Ik hoef geen antwoord meer te geven, mijn lichaam beeft. Ik wil hem zoenen! In elkaar verstrengeld zoenen we elkaar. Ik besluit ook hem te verwennen, nog half trillend van genot zak ik af naar beneden. Mijn mond glijdt over zijn stijve pik, mijn hand grijpt zijn balzak. Ik masseer zijn ballen, ik zuig ritmisch aanzijn pik. Ik lik zijn pik en zuig weer. Ik voel zijn verzet tegen klaarkomen.

Ik kietel zijn perineum en ga door met masseren, zuigen en likken. Net zo lang tot hij in mijn mond klaarkomt en ik zijn warme zaad doorslik. Ik voel me geil, onverzadigbaar en wil die nacht nog meer seks. Ik zie hem dommelen, hij drukt mij tegen zich aan en valt in slaap. Ik glimlach en val ook in slaap.

Dit verhaal komt uit “Stout op zijn tijd” geschreven door Josée

In deze bundel vind je erotische verhalen, geschreven vanuit de belevingswereld van een vrouw.

Stout op zijn tijd

Bootycall
Dansen
Experimenteren
Kolonisten van Catan
Turkije
Sexdate
Erotische massage
ETA 00:16

Terug naar erotische verhalen

Print Friendly, PDF & Email