Turkije

Tijdens een vakantie in Turkije waar ik met mijn man was, zag ik een vreselijk lekker jonge vrouw. In eerste instantie had ik hem niks vertelt, maar hij kent me langer dan vandaag en zag mijn geile twinkeling in mijn ogen.

Samen fantaseerde we hoe we haar gingen veroveren. We legde zelfs weddenschappen af. Degene die haar versierde mocht als eerst zich door haar laten verwennen.

Na een avond flink drinken, bleek ik de volgende morgen doodziek te zijn en werd acuut opgenomen in een Turks privé ziekenhuis. Na 4 dagen mocht ik weer terug naar het hotel.

Daar aangekomen kwam zij naar mij toe. Hoe het met mij ging. Goed natuurlijk. We hebben uren zitten kwekken. Ze was niet met haar vriend en was mannen beu. Ik grapte nog dan wordt het tijd voor een vrouw. Helaas ze trapte er niet in. De dagen erna trok ze gezellig met ons op en op Schiphol wisselde we adressen uit. Onze missie was mislukt.

Ruim een maand later belde ze om te vertellen dat ze in de buurt was en of ze langs mocht komen. Daar zij ik geen nee tegen.

Die middag hebben we een heerlijke middag gehad. Samen shoppen, samen wat gedronken en ’s avonds bleef ze eten. Het was een zwoele zomeravond, na de BBQ gingen we bij het kampvuur in de tuin zitten.

Ik legde mijn voeten nonchalant op haar schoot. Schoof met mijn teen langs haar broekspijp. Ze keek me aan en vroeg wat ik aan het doen was. Ik keek haar stout aan en zei dat ik haar wilde zoenen.

Ze lachte, dat mag maar dan moet je man het ook goed vinden. Mijn man was gemeen en zei alleen als ik jou ook mag zoenen. Dat was goed en voordat ze wat kon zeggen, kuste ik haar. Haar zachte lippen opende zich en haar tong ging op zoek naar de mijne. In de tussentijd schoof ik langsgaan mijn hand onder haar shirt. Ik voelde twee kleine stevige jonge borsten. Haar tepels waren stijf, haar huid was zijdezacht. Ik masseerde ze zachtjes en ze duwde haar venusheuvel in mijn buik. Ze was opgewonden en wilde meer.

Ik trok mijn shirt uit en die van haar. Mijn borsten masseerde haar borsten en ik werd supergeil. Mijn man keek toe. We streelde en kusten elkaar. Haar tong gleed over mij tepels, over mijn buik, haar handen over mijn rug. Ik was bloedgeil. Ze was heerlijk.

Voorzichtig deed ik haar broek open en speelde met mijn tong langs haar slip. Trok hem steeds een stukje lager. Toen ik bijna bij haar klit was, hapte ik in haar borst. Ze duwde mijn hoofd terug naar beneden. Ik vroeg: “Wat wil je?” Ze zei:” Dat je me beft of doe je dat niet?” Ik trok haar broek en slip uit. Daar lag ze poedelnaakt in onze tuin. Ze had een net streepje. Wat was ze mooi. Ik keek naar mijn man, die zich kijkend naar ons aan het aftrekken was.

Ik besloot voordat ik verder ging ook mezelf te ontkleden en ging weer voor haar zitten. Ik spreidde haar benen schoof haar schaamlippen uit elkaar en keek naar haar geile natte kutje. Speels likte ik aan klitje. Om daarna haar liezen te masseren. Daarna ben ik haar heerlijk gaan beffen. Afgewisseld met heerlijk tongzoenen.

Mijn man stond op het punt om klaar te komen. “Mag ik het over jullie beide heen spuiten?” Tuurlijk riepen we lachend in koor. Daarna smeerde hij het over ons uit en begon mij te zoenen. In de tussentijd zakte zij af en begon mij te beffen terwijl ze mijn man met een hand aftrok. Ik was supergeil en genoot van haar tong tussen mijn benen. Mijn man ging haar beffen. Terwijl mijn hand over zijn hoofd kroelde. Zijn lid was alweer stijf. Ik besloot hem te pijpen, maar dat wilde zij ook. Samen hebben we mijn man gepijpt. Op het moment dat hij voor een tweede keer ging klaarkomen duwde hij mijn benen uit elkaar om in een keer zijn lid naar binnen te schuiven. Zij masseerde mijn borsten en ik kwam gillend klaar. Even was ik vergeten dat ik in de tuin lag.


Dit verhaal komt uit “Stout op zijn tijd” geschreven door Josée

In deze bundel vind je erotische verhalen, geschreven vanuit de belevingswereld van een vrouw.

Stout op zijn tijd

Bootycall
Dansen
Experimenteren
Kolonisten van Catan
Sexdate
Erotische massage
Ongeduldig
ETA 00:16

Terug naar erotische verhalen

Print Friendly, PDF & Email