Verrassing

Samen met mij vriend zit ik aan tafel, te genieten van een verse spaghetti Bolognesse door hem bereid. “Lieverd, wordt het niet eens tijd dat je ook eens kennis maakt met de wereld van BDSM” zegt hij. Ik weet dat het zijn passie is, maar of het mijn ding is betwijfel ik. “Ik weet dat je niet onderdanig ingesteld bent, maar lijkt het je niet leuk je dominante kant te ontdekken?” Ik schiet in de lach en vraag mij hardop af “Hoe had je dat in gedachte?” “Ga lekker douchen, trek wat spannends aan met daarover een sexy jurkje, dan heb ik vanavond een verrassing voor je!”

Fris gedoucht in een donkerblauw kanten jurkje wacht ik vol spanning op de bank. Ik weet niet zo goed wat ik moet verwachten. Mijn vriend loopt met een vreselijk grijns op zijn gezicht, de laatste kaarsjes aan te steken.

Dan gaat de deurbel, mijn vriend doet de deur open. Er komt een man de woonkamer binnengelopen. Gevolgd door een aangelijnde vrouw met een opvallende metalen collar. Ze heeft een lederen kap met een rits over haar hoofd heen, waardoor ze niets ziet. Haar rode haren steken onder de kap uit. Ze wordt midden in de kamer gezet door haar Meester. Ze heeft een zwierige jurk aan en haar handen zijn vastgebonden met polsboeien.

Ik ben zo onder de indruk van alles wat er gebeurt, dat ik onze gasten vergeet te begroeten. Ik kijk naar haar Meester, hij stelt zich voor en glimlacht. “Dit is mijn sletje en ik zou het op prijs stellen als jullie kijken of ze geschikt is om vanavond te gebruiken.”

Mijn vriend loopt om haar heen, glijdt met zijn hand langs haar borst, voelt met zijn hand tussen haar benen. Ik zie haar lichaam een klein schokje geven. “Het voelt goed, maar ik zou graag zien wat er onder haar jurk zit.” Zegt mijn vriend. Haar Meester loopt naar haar toe, maakt haar handboeien los en trekt in één vloeiende beweging haar jurk uit.

Daar staat ze in een spannend lingeriesetje, met haar benen iets uit elkaar en haar handen op haar rug. Mijn vriend loopt een rondje om haar heen en streelt haar arm. “Ze is absoluut een mooi exemplaar!

Ik zit bevroren op de bank, geen idee wat er van mij verwacht wordt. “Vind je haar ook mooi en lekker eruitzien?” vraagt mijn vriend. ”Ja heel mooi” stamel ik uit. Hij reikt zijn hand naar mij en ik loop naar hem toe. “Voel eens hoe zacht ze is” zegt hij. Ik streel met mijn vingertoppen over haar armen. Ik smelt bij het aanzicht van haar volle boezem. Wat een mooie vrouw is dit.

“Wil je haar borsten zien? Dan mag je haar bh losdoen.” Zegt haar Meester. Dat laat ik mij geen tweede keer zeggen. Ik ontdoe haar van haar bh en laat mijn koude vingers langs de zijkanten van haar borsten glijden. Het liefste zou ik mijn gezicht vol tussen haar borsten parkeren, maar ik hou mij in.

“Ze is goedgekeurd!” zegt mijn vriend. “Mooi!” zegt haar Meester en hij pakt een tas uit de hoek van de kamer. “Zet haar op een stoel en ontdoe haar van haar slip.” zegt haar Meester. Ik pak een stoel en mijn vriend trekt haar slip uit. Daar zit ze midden in de kamer op een stoel met haar benen wijd.

Haar Meester pakt een wandvibrator en tepelklemmen uit zijn tas. “Zullen we eens rustig aan beginnen?” zegt hij. Vakkundig plaatst hij de tepelklemmen op haar tepels en masseert haar hele lichaam met de wandvibrator, behalve haar vulva. Ze kronkelt in de stoel, alsof ze een pik wil vangen. Onze handen glijden over haar gewillige lichaam en tintelen door de kracht van de wandvibrator. Ik trek aan haar tepelklemmen, steeds een beetje harder.

Mijn vriend begint haar te beffen terwijl ik haar borsten masseer en aan haar tepels sabbel. Haar Meester heeft haar mond vrijgemaakt en zoent innig met haar. We zijn haar allemaal aan het verwennen. Het voelt heerlijk!

Mijn vriend wenkt mij met zijn ogen en ik loop naar hem toe. “Wil je ook proeven, hoe lekker zoet ze is?” vraagt hij. Mijn blik zegt genoeg en ik zak door mijn knieën om haar zoete vocht tussen haar vulvalippen te proeven. Mijn tong glijdt tussen haar vulvalippen en als ik bij haar clit in de buurt kom, voel ik een piercing in de vorm van een ringetje met een balletje eraan.

Ik til met mijn tong haar piercing op en hij valt weer terug. Ik voel haar lijf kleine schokjes geven en mijn tong glijdt weer over haar vulvalippen. Haar opwinding tintelt door mijn lijf en ik ben botergeil. Het vocht vloeit rijkelijk. Elke keer als mijn tong speelt met haar piercing, stimuleer ik met mijn duim haar clitje. Ze kreunt zachtjes en ik voel haar kronkelen.

Haar Meester pakt mijn hand en vouwt al mijn vingers bij elkaar, spuit er veel glijmiddel overheen. Ik schuif mijn hand langzaam bij haar naar binnen en ik hoor haar kreunen van genot. Mijn bewegingen versnellen en worden minder voorzichtig. Ze kronkelt steeds harder en de voorpoten van stoel komen los van de vloer. “Mag ze al klaarkomen?” vraagt haar Meester. “Nee! Pas als ik het zeg!” antwoord ik hem streng. Ik hoor, voel en zie haar vechten, maar ik stop niet. “Lekker hè?” zeg ik tegen haar. Er komt een schreeuwende ja uit. Ik schuif mijn vingers naar haar G-spot en masseer hem hard. “Hou dit maar eens tegen!” Ze kronkelt, ze snuift en vecht! Ik ga door en stop niet! “Alstublieft!” schreeuwt ze uit. “Als je het echt niet meer tegen kan houden, mag je komen” zeg ik. Mijn partner kijkt me aan met een glimlach “Volgens mij vind jij dit ook leuk?” zegt hij. Betrapt glimlach ik terug. Ineens kreunt ze heel hard en komt er een krachtige straal vocht tussen haar vandaan. Ik ben helemaal nat en alle drie schieten we in de lach. “Ik zal haar even onder de douche zetten, zodat we zo verder kunnen met ronde twee.” Zegt haar Meester.

Mijn vriend en ik gaan alvast naar boven. De slaapkamer is donker met schemerig gekleurd licht. Ik haal alvast de uiteinden van de bondage set onder het matras vandaan. Als ik voor het bed sta, duwt mijn vriend mij naar voren en steekt zijn pik in één beweging in mijn supernatte kut. Hij pompt een paar keer en ook ik kom spuitend en schreeuwend klaar. “Lekkere slet van me!” zegt hij. Ik voel mijn benen trillen, wat ben ik geil.

Op dat komt haar meester binnen lopen. De vrouw die nog steeds haar kap op heeft, wordt opgedragen te gaan zitten op voeteneind van het bed. Het geil loopt nog steeds tussen mijn benen vandaan. Ik besluit mij even op te frissen onder douche. Als ik boven kom zie ik haar in doggy style op bed liggen met haar handen en voeten vastgebonden aan de uiteinden van het bed.

Mijn vriend begint en geeft haar eerst een paar ferme tikken op haar billen. Zelfs in de schemer zie je hoe rood ze zijn. Zij kreunt en er volgen nog een paar ferme tikken. Dan pakt hij zijn pik en masseert haar vulva met zijn eikel. “Lekkere geile slet ben je” zegt hij tegen haar.

Langzaam duwt hij zijn pik in haar, zo diep als hij kan. Ik ga naast haar liggen en speel met haar haren die onder de kap vandaan komen. Ik zie hoe mijn vriend zijn pik steeds diep in haar duwt. Ze kreunt van genot. Ik kruip met mijn hoofd naar haar gezicht dat heen en weer deint op de maat van het gepomp van mijn vriend. Ik lik haar bovenlip en die beantwoordt ze met een innige zoen. Ik bijt zachtjes op haar onderlip en op dat moment schreeuwt ze het uit. Ze komt klaar en mijn vriend voert het tempo op tot dat hij ook kreunend klaarkomt.

Even voel ik me buitengesloten, maar mijn vriend leest mijn gedachte en gooit mij een strapon toe. “Nu is jouw beurt schat!” zegt hij. Ik bind de strapon om, masseer hem met glijmiddel alsof het een echte pik is. Ik ga achter haar staan en trek haar heupen naar mij toe en schuif de dildo naar binnen. Ik neuk haar hard en stevig. Ze kronkelt en kreunt over het bed en probeert los te komen van haar bondage set. Het aanzicht van de achterkant is geil, mooie rode ronde billen. Mijn dildo die glinstert en ritmisch in haar supernatte kutje pompt. Ik geniet en hoor haar kreunen van genot. Ik ga door tot dat ze kreunend voorovervalt.

We gaan met zijn drieën om haar heen liggen. We knuffelen haar en ineens is de sfeer heel intiem. Ik speel met haar haar, ik streel haar zachte lichaam en geef haar overal kusjes. Ik zit in een heerlijke roes. Dan ineens zegt haar Meester: “Het is tijd, we moeten gaan.” Ik wil heel hard nee roepen, maar ik weet dat dat niet kan. “Heb je genoten?” vraagt hij aan mij en volmondig antwoord ik “Ja heel erg!” “Mooi, zo tot de volgende keer” zegt hij.

Als ze weg zijn laat ik me op bed vallen. “BDSM is niks voor jou!” zegt mijn vriend met een knipoog.


Dit verhaal komt uit “Kinky & Stout” geschreven door Josée

In deze bundel vind je erotische verhalen, geschreven vanuit de belevingswereld van een vrouw.

Kinky & Stout

Hard Rock!

Terug naar erotische verhalen

Print Friendly, PDF & Email