ETA 00:16

Ik zat al enige tijd op een datingsite toen die foto langs kwam van die foute maar verschrikkelijk lekkere man. Ik veegde zijn foto naar rechts en tot mijn verbazing hadden we een match. We raakte gezellig aan de praat op de chat en later op WhatsApp.

Op een avond vertelt hij dat zijn kinderen bij opa en oma zijn. Gekscherend vraag ik of hij nog iets spannends gaat doen, waarop hij antwoordt “Hangt van jou af.” Gevolgd door zijn adres

Even twijfel ik, maar die verdwijnt als sneeuw voor de zon bij het idee alleen al. Ik ben stout en spring onder de douche, trek iets moois aan en app terug: verwachte aankomsttijd 00:16.

Als ik aankom op het opgegeven adres staat er een slagboom. Ik parkeer mijn auto en betrap mezelf erop dat ondanks de spanning ik ook een beetje nerveus begin te worden.

Ik stap uit de auto en hoor iemand zeggen: “Durf je in te stappen bij een vreemde man” ik draai me om en zie de man van de foto. In het echt is die nog lekkerder, ik hou mijn benen bij elkaar, om te voorkomen dat vocht erlangs naar beneden glijdt.

Bij zijn villa aangekomen, krijg ik wat drinken aangeboden. We gaan zitten op de bank, ver uit elkaar. Gedurende het gesprek kruipen we steeds dichter naar elkaar toe. Voorzichtig voel ik zijn hand mijn arm raken, ook mijn hand raakt zijn arm. Ik voel een siddering door mijn lijf. Voordat ik het weet liggen we verstrengeld in elkaars armen heerlijk te zoenen

Het vocht tussen mijn benen verraadt mijn geilheid. Hij trekt me overeind en al zoenende word ik naar de trap begeleid. Ik voel zijn hand voorzichtig voelen tussen mijn benen. Ik ben betrapt en kan niet meer ontkennen hoe botergeil ik ben.

We strompelen al zoenend naar boven en ik word lief richting slaapkamer gedirigeerd. Daar trek ik in een beweging mijn jurk uit. Hij duwt me op bed en ik voel hoe hij zijn pik tegen mijn venusheuvel aanduwt. Zijn handen glijden over mijn lijf, ik ben al zeiknat. Overal voel ik kusjes, ik voel me hemels.

Ondertussen probeer ik voorzichtig zijn riem los te maken, maar hij doet er alles aan om het me onmogelijk te maken. Overal word ik gezoend, zijn handen glijden soepel over mijn rug en maken vakkundig mijn bh los. Als hij mijn borsten masseert, trek ik zijn T-shirt uit. Wat heeft hij een heerlijk gespierd lijf en wat ruikt hij lekker. Ik smelt gewoon.

De kusjes gaan steeds lager en met zijn tanden schuift hij mijn slipje opzij, om daarna zijn tong tussen mijn schaamlippen te laten glijden. Ik voel mijn kutje nog natter worden, wat voel ik me botergeil. Hij kijkt me aan en kruipt omhoog. Hij zegt “Lekker!”, om me daarna vol om mijn mond te zoenen. Ik proef de zoete smaak van mijn eigen vocht, heerlijk!

Ik voel hoe hij zijn eikel nat maakt met het vocht wat uit mij kutje stoomt. Heel zachtjes en heel teder speelt hij met zijn eikel tegen mijn klitje. Ik wil dat hij naar binnen glijdt, maar hij doet het niet.

Ik draai me om en ga over hem heen liggen en sabbel zachtjes aan zijn oorlelletjes om hem gek te maken. Via zijn hals kus en lik ik mijn weg naar zijn borst. Om hem daarna hartstochtelijk te zoenen. Zijn warme tong in mijn mond smaakt nog steeds naar mijn zoete vocht.

Ik glij langzaam likkend en kussend naar beneden, een klein stout knabbeltje aan zijn tepels onderbreken het gelik en gekus. Ik masseer zijn goddelijke lijf en zak steeds verder naar beneden.

Bij zijn benen aangekomen, lik ik de binnenkant van zijn dijbenen, zijn ballen. Om hem te plagen blaas ik af en toe. Ik zie hem genieten, flauw zak ik even nog verder naar beneden om daarna zijn pik te masseren. Ik kijk hem ondeugend aan voordat ik aan zijn pik begin te likken. Alles is heerlijk nat. Langzaam begin ik aan zijn pik te zuigen. Lief en teder, om langzaam het tempo op te voeren. Ik voel hoe hij mijn haren pakt, het ritme probeert te bepalen. Zijn pik gaat steeds dieper in mijn mond, ik voel zijn eikel in mijn keel. Voordat hij de kans krijgt om klaar te komen stop ik, mijn mond vol speeksel en voorvocht en kus hem op zijn mond.

Hij is geil, ik ben geil en ik voel hoe hij zijn pik naar binnen duwt mij in allerlei standjes duwt om maximaal te genieten. Ik voel mijn hart tussen mijn benen, ik ben zeiknat. Als hij klaarkomt voel ik het vocht tussen mijn benen en billen sijpelen. Ik ben verzadigd.

‘s Morgens word ik lief gewekt met een kopje thee. Wat een nacht!


Dit verhaal komt uit “Stout op zijn tijd” geschreven door Josée

In deze bundel vind je erotische verhalen, geschreven vanuit de belevingswereld van een vrouw.

Stout op zijn tijd

Bootycall
Dansen
Experimenteren
Kolonisten van Catan
Turkije
Sexdate
Erotische massage
Ongeduldig

Terug naar erotische verhalen

Print Friendly, PDF & Email