search expand
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Day of Awesomeness

10 maart 2022

Tegenwoordig wordt het woord “awesome” te pas en te onpas gebruikt. Maar hoe vertaal je nu in goed Nederlands het woord “awesome” als iemand tegen je zegt : “jij bent awesome!’ We laten er even een vrije vertaling op los: je bent gewoon ge-wel-dig! Lijkt me een redelijk aanneembare vertaling.

Waarom op 10 maart International Day of Awesomeness?

Het is niet geheel toevallig dat deze dag samenvalt met de verjaardag van Chuck Norris want als we het internet mogen geloven dan is Chuck Norris zeg maar dé wereldkampioen op het gebied van awesomeness. Enkele voorbeelden van deze geweldenaar zijn:

Chuck Norris kan een draaideur dicht slaan
Chuck Norris heeft een keer een paard tegen zijn kin geschopt en zo zijn giraffes ontstaan
Chuck Norris speelde een keer Russisch roulette met een volledig geladen pistool en won

Als je me niet gelooft kijk dan maar eens op www.chucknorrisfacts.com.

En voor degene die niet weten wie Chuck Norris is: hij was een vechtsporter die in de filmwereld terecht kwam en die zichzelf erg serieus nam, te serieus, en zichzelf ook buitengewoon goed vond. Tel die twee bij elkaar op plus het gegeven dat de films waarin hij speelde onder de noemer vielen “weinig woorden, veel klappen” , alla Sylvester Stallon,  dan roep je natuurlijk wel iets over je af.
Er is natuurlijk niks mis met dat je tevreden bent over en met jezelf maar je kunt het ook overdrijven! Zie daar de oorsprong van de Chuck Norris grappen.

Niemand is perfect, maar iedereen kan geweldig zijn.

Vandaag word je aangemoedigd om geweldig te zijn, geweldige dingen te doen en het waarderen en erkennen van de awesomeness van anderen.

De beste manier om deze dag te vieren? Wees gewoon jezelf, wees gewoon ge-wel-dig!

Bron: Dagenvanhetjaar.nl
Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
10 maart 2022
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Wereld
Nederland