Is er seks voor oudere man op de parkeerplaats?

Enige tijd geleden zat ik op een datingsite, waar een 76-jarige man op mij reageerde. Hij wilde een date met mij. Gezien de beste heer ouder was dan mijn eigen ouders, wimpelde ik hem af met dit excuus. Hij hield voet bij stuk: “Kunnen we dan niet sekschatten met de webcam, dan kunnen we naar elkaar kijken?” zei hij. Ook daar bedankte ik voor. “Kunnen we dan misschien gewoon chatten?” Ik was om, wat kon er gebeuren tijdens een onschuldige chat met deze man, die waarschijnlijk gewoon eenzaam is.

Naar een wederzijdse introductie raken we al snel aan de praat. Hij bleek iedere zaterdag naar de parkeerplaats te gaan en als mooi weer was ook op woensdag, vrijdag en/of zondag. “Wat doe je daar dan?” vroeg ik, totaal verrast door dit antwoord. “Seks hebben als het lukt en anders laat ik me pijpen.” Ik wist even niet meer wat ik moest zeggen.

Ondertussen zijn we anderhalf jaar verder en de beste meneer en ik spreken elkaar wekelijks om avonturen uit te wisselen ter lering en vermaak.

Henk woont op zichzelf en is al meer dan twintig jaar gescheiden. Net als iedere gezonde man heeft ook Henk behoefte aan seks. Een relatie wil hij niet meer en seksdates vinden op zijn leeftijd is een stuk lastiger dan als je veertig bent.

Op zaterdagavond staat Henk, net als de gemiddelde twintiger, voor de spiegel. Ook hij gaat vanavond uit, opgewonden over wat hij deze avond weer zal aantreffen. Soms heeft hij van te voren al telefonisch contact gehad met een bekende dame of een stel. Rond acht uur stapt hij in de auto op weg naar de parkeerplaats. Ongeacht het weer gaat hij, het is zijn dagje uit. Als er geen vrouwen zijn die hem behagen, houdt hij het bij een praatje of kijkt hij naar andere mensen. Meestal is hij dan weer vroeg thuis.

Vroeger bezocht Henk zo af en toe een parenclub. Zo ontmoette hij 15 jaar geleden een jonge dame, die hem na het clubbezoek meenam naar een parkeerplaats. Tot zijn verbazing waren zij niet de enige. Er waren tientallen mensen en die hadden bijna allemaal ongegeneerd seks alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Vanavond schijnt de zon en is het lekker druk. Tot een uur of 10 gebeurt er niks bijzonders op de parkeerplaats; mensen maken een praatje en drinken wat samen. Het is bijna alsof het een verzamelplaats is van een groep vrienden die op doorreis is. Rond zonsondergang barst het feest los, de eerste vrouwen beginnen spontaan te zoenen en uit te dagen. De meeste vrouwen hebben een man bij zich, die de gang van zaken in de gaten houden. Zo worden opdringerige mensen verzocht de parkeerplaats te verlaten.

Het is niet geheel platte seks, wat het woord parkeerplaatsseks doet vermoeden. Velen komen er met enige regelmaat, waardoor er ook vriendschappen ontstaan. Zo heeft iedereen zijn eigen favoriet en is het de gewoonste zaak van de wereld als een vrouw nee zegt tegen iemand, waar ze niets mee wil doen.

Sommige mensen hebben seks met een enkeling, anderen houden een complete gang bang. Toch zijn er ook vrouwen die niet geneukt willen worden en die houden het bij pijpen of gebeft worden. Naarmate de avond vordert, wordt het over het algemeen steeds drukker. Er stappen vrouwen uit de auto met alleen een jurkje of een top aan, maar verder geheel naakt. Andere hebben zich meer uitgedost en komen in een erotisch setje met kousen en hoge hakken.

Er wordt overal gesekst, op de picknicktafel, in de caravan of camper, maar ook in de auto. Sommige pikken er alleen iemand op om daarna het comfort van een huis of hotel op te zoeken. Het feest op de parkeerplaats duurt tot diep in de nacht.

Als ik aan Henk vraag of er ook nadelen zijn aan parkeerplaatsseks, geeft hij aan dat er geen water is, dus even douchen tussendoor is geen optie. Wat hij ook vervelend vindt is dat op alle seksparkeerplaatsen de struiken en bomen zijn gekapt, zodat de parkeerplaats vanaf de snelweg zichtbaar is. De politie laat ze meestal met rust, maar eens in de zoveel tijd komen ze vertellen dat alle kentekens geregistreerd zijn of sturen ze iedereen weg.

Af en toe kan de sfeer even wat grimmig worden als een onverlaat enthousiast met zijn telefoon of fototoestel in zijn handen loopt. Deze wordt vriendelijk doch dringend verzocht de parkeerplaats te verlaten.

Als Henk een avondje niet actief is, kijkt hij graag naar anderen. Het maakt hem niet uit of het hetero stellen zijn of twee vrouwen, trio’s of een complete gang bang. Verdwaalde homo’s zonderen zich meestal af aan de rand van de parkeerplaats en dat vind Henk wel fijn. Het grappigste wat hij ooit gezien heeft, is hoe een vrouw zich in de stromende regen uitgebreid liet nemen op de picknicktafel. Nadat ze klaar was, zocht ze de warmte op in de camper met de mededeling: “Nu ben ik overal nat!”

Ooit kwam Henk een stel tegen met een extra vrouw, waarmee het erg goed klikte. Ze hadden het gezellig, maar omdat het zo hard regende, besloot Henk deze mensen mee naar huis te nemen. Want om op een dekentje in de stromende regen te gaan liggen bij het licht van een zaklamp, daar voelt hij zich toch net iets te oud voor.

Bij mooi weer laat Henk zich het liefst helemaal leegzuigen, maar voor een standje doggy-style of ‘69’ is deze oude man ook nog steeds te porren. Zijn meest memorabele moment is die keer met een vrouw en nog twee mannen, alle gaten waren gevuld. Geen ingewikkelde afspraken, maar een spontane situatie.

De parkeerplaats vind hij eigenlijk leuker dan een parenclub. Het is gezellig en vrij, de dames laten veel toe. Het voelt als thuiskomen bij zijn vrienden met dezelfde hobby.

Print Friendly, PDF & Email