Nog een keer

Het is vrijdagavond en ik heb een etentje van mijn werk Ik ben de enige vrouw en de hormonen van de heren zijn door het vloeien van de alcohol flink op hol geslagen. Er wordt hardop gefantaseerd! Hoe goed mijn striptease skills zijn? Zou ik dromen over een gangbang met mijn collega’s? Wat voor spannend setje zou er onder mijn jurk verborgen zitten?

Wat de heren niet weten, is dat ik iets heel speciaals onder mijn jurk aan heb. Ik zelfs nog een spannende afspraak heb na het etentje.

Rond half tien is het etentje afgelopen en lopen we gezamenlijk naar de garage. Ik gooi mijn tas op de bijrijdersstoel en stel mijn navigatie in naar een voor mij onbekende plek.  

Om tien uur ben ik op de plaats van bestemming en parkeer ik mijn auto op een parkeerplaats voor de flat. Ik stap uit en loop nonchalant de portiek van de flat in. Als ik op de bel druk, wordt er niks gezegd, maar de deur gaat open. Ik stap in de lift en ga naar de bovenste verdieping. Als ik aankom op het juiste adres, staat de deur op een kier. Mijn hart bonst, de zenuwen gieren door mijn lijf. Ik open de deur, zet mijn tas op de grond en doe mijn jas en jurk uit.

Ik loop naar de slaapkamerdeur, die zit dicht. Ik doe snel mijn haar goed met mijn handen. Ik haal diep adem en zwaai de deur open. De kamer is schemerig verlicht met allemaal kaarsjes. Op bed licht een naakte man. Hij kijkt me aan en glimlacht. Ik glimlach ook en draai een rondje. “Zoals beloofd, alleen lingerie!”

“Erg mooi en sexy” zegt hij. “Bevalt het wat jij ziet?” vraagt hij. Even laat ik een stilte vallen en zeg dan volmondig “Ja!” hij komt naar mij toe gekropen en komt omhoog. Ik krijg een voorzichtig vluchtige kus op mijn lippen. Ik beantwoord zijn kus met een lange kus op zijn lippen. Voorzichtig laat ik mijn tong tegen zijn lippen aanglijden. Hij opent zijn mond en zijn tong wikkelt zich om mijn tong, zijn speeksel vermengt zich met mijn speeksel. Het zoenen is intens lekker!

Hij is groot en naakt zijn pik staat helemaal stijf omhoog. Ik duw hem achterover op bed en kruip over hem heen. Hij heeft een heerlijke geile blik in zijn ogen, hongerig naar seks. Ik schuif mijn slipje op zij en vang zijn pik met mijn kutje, om daarna rechtop te gaan zitten waardoor zijn pik diep naar binnen schuift. “Wat een geile donder ben jij!” zegt hij. Langzaam pomp ik met mijn lijf heen en weer. Zuig ik zijn pik steeds dieper in mij. Mijn kutje voelt zeiknat. Ik ben supergeil en hij ook. Ik berijd hem alsof mijn leven ervan afhangt. Ik wil zijn sperma in mijn lijf! Ineens slaat hij zijn armen om mij heen en duwt hij mijn lijf tegen het zijne. “Heb je haast?” vraagt hij. “Dat niet, maar ik ben vreselijk geil” Hij lacht en zegt: “Ik ook, maar ik wil nog heel de nacht van jou genieten.”

Even weet ik mij geen houding te geven. Hij draait me op mijn rug en voordat ik het weet masseert hij mijn borsten terwijl hij met zijn mond naar beneden glijdt. Mijn vulva wordt helemaal opgegeten. Ik voel zijn tong overal. Het voelt geweldig! Zijn tong likt al het vocht tussen mijn lippen op. Wat van opwinding weer direct aangevuld wordt met nieuw vocht.

Mijn hart voel ik kloppen tussen mijn benen en mijn lichaam schokt ongecontroleerd. Mijn handen glijden door zijn blonde haren. Ik geniet aan een stuk door.

Zijn handen glijden over mijn hele lichaam om met zijn vingertoppen langs de binnenkant van mijn dijbenen te eindigen. “Ben je er klaar voor?” vraagt hij. Ik kijk hem vragend aan. Hij komt naast mij zitten en duwt vakkundig zijn vingers is mijn vagina. Met ferme kracht masseert hij mijn G-spot en voordat ik het weet squirt ik. Ik kreun luidruchtig als ik klaarkom. Voordat ik uit gekreund ben voel ik hoe hij weer mijn G-spot masseert en weer voel ik een vloedgolf aan vocht naar buiten komen. Ik schreeuw het uit van genot! Er lijkt geen einde aan te komen elke keer als ik voel dat ik squirt, masseert hij weer mijn G-spot. Ik voel me licht worden in mijn hoofd. Het voelt zo hemels!

Als ik niet meer kan draai ik mij op mijn buik. Hij pakt mijn heupen vast en trekt mijn onderlijf omhoog. Hij duwt zijn stijve pik bij mij naar binnen. Doordat mijn vagina tintelt, voelt het anders maar wel heel erg lekker. Gewillig kom ik omhoog om mij doggystyle te laten nemen. Ik voel hoe zijn pik diep in mij komt, hoe hij met stevige stoten mijn kletsnatte kutje masseert. Ik span mijn bekkenspieren en wil hem leegzuigen, maar ik ben zo nat dat ik geen grip krijg. Onze lijven ketsen tegen elkaar aan, een heerlijk geil ritmisch geluid.

Hij gaat steeds dieper en sneller. Hij hijgt op het ritme van zijn stoten. Ineens stoot hij harder en langzamer. Ik voel het sperma in mijn natte kutje spuiten. Hij schreeuwt het uit. Hij laat zich over mij heen vallen en samen landen we voorover op het bed.  

Hij staat op en pakt twee handdoeken en loopt de kamer uit. Ik volg hem naar de badkamer. Ook in de badkamer staan overal kaarsjes aan en het bad is gevuld met water en rozenblaadjes. Hij stapt eerst zelf in bad, daarna stap ik in bad met mijn rug tegen zijn lekkere lijf. Het is heel ontspannen en hij speelt teder met mijn tepels Het water is warm en er blijkt heerlijke badolie in te zitten. Nadat allebei een tijdje hebben liggen soezen, stappen we samen onder de douche om de olie en rozenblaadjes van ons af te douchen.

Onder de douche zie ik dat hij klaar is voor een tweede ronde. Zijn heerlijke pik staat alweer recht overeind. Ik besluit eerst zijn rug te wassen. Daarna was ik zijn voorkant. Om zijn benen te wassen hurk ik. In plaats van zijn benen te wassen, neem ik zijn pik in mijn mond. Mijn handen trekken hem af, terwijl mijn mond hem pijpt. Diep glijdt zijn pik in mijn mond. Het kwijl druipt uit mijn mond. Hij pakt me bij mijn haren en neukt mijn mond. Ik voel dat zijn pik begint te kloppen. Hij trekt mijn hoofd liefkozend naar achter kijkt me aan en ik voel het sperma in mijn mond vloeien. Het smaakt lekker en gretig slik ik zijn sperma door. Als ik de laatste druppel doorgeslikt heb kom ik omhoog en zoen ik hem net zo hartstochtelijk zoals onze date begon. Klaar voor de volgende ronde.


Dit verhaal komt uit “Nog steeds stout” geschreven door Josée

In deze bundel vind je erotische verhalen, geschreven vanuit de belevingswereld van een vrouw.

Nog steeds stout

Hard to get?
Voordracht
Chinees Avontuur

Terug naar erotische verhalen

Print Friendly, PDF & Email