Ontmoet de kinksters!

Er zijn er verschillende manieren om meer over BDSM te weten te komen. Maar hoe ontmoet je gelijkgestemden kinksters? De meeste mensen lopen er niet mee te koop dat ze van BDSM houden, hoe kom je dan met ze in contact?

Via internet

Je kan je aanmelden op verschillende kinky websites.

BDSM Vereniging

VSSM

De VSSM is de vereniging in Nederland voor mensen met BDSM-gevoelens.
Iedereen met interesse in BDSM is van harte welkom, ongeacht zijn/haar maatschappelijke status, seksuele geaardheid, fetisj, etcetera.

Maandelijks houden zij laagdrempelige party’s op diverse locaties in het land.
Op deze party’s bieden zij gelijkgestemde mensen de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Ook kunnen beginnende SM’ers hier in een veilige omgeving kennismaken met vele facetten van BDSM. Er is altijd begeleiding aanwezig om het spel veilig te houden.

Hiernaast geven wij op brede schaal voorlichting aan onder meer beginners,
de gezondheidszorg en aan andere geïnteresseerden.

SamariuM

Steeds meer mensen komen al op jonge leeftijd achter hun BDSM-gevoelens. Veel jongeren met SM gevoelens ervaren echter dat zij vanwege hun leeftijd in de bestaande BDSM-scene niet volledig geaccepteerd worden. De ‘oudere garde’ vindt jongeren vaak te jong om al serieuze BDSM-gevoelens te hebben. Daardoor vallen jongeren op BDSM feesten en in BDSM chatrooms die zich (ook) op een ouder publiek richten, vaak een beetje buiten de boot. In 2001 is daarom een aantal BDSM-activiteiten van start gegaan die speciaal bestemd zijn voor jongeren met BDSM-gevoelens en ook door jongeren met BDSM-gevoelens georganiseerd worden: feesten, een mailinglijst, een chatroom en de website Samarium.nl . Daar hebben jongeren, of zij nu al langer of nog maar kort met BDSM bezig zijn, een veilige plek waar zij met leeftijdgenoten hun gevoelens kunnen delen.

Munches

Een munch is een informele sociale bijeenkomst voor mensen iets met BDSM hebben. Meestal vind een munch plaats in een restaurant, bar of café, in een gereserveerde ruimte of gedeelte. Iedereen draagt normale kleding en er gebeurt niets bijzonders, mensen praten en drinken gewoon. De algemene gedragsregels gelden: Geen seksuele handelingen, geen aanraking zonder toestemming en elkaar met respect behandelen. Op deze manier kan je op ongedwongen manier kennismaken met mede-kinksters.

Je hebt ook munches met een twist, zoals bordspellenmunches, digitale munches, Pizza/sushi/dinermunches, strandmunches, en vele andere varianten.

Deze munches vind je op Fetlife.com onder evenementen. Vind je het spannend om alleen te gaan, dan kan je dat bij de organisatie aangeven. Zij zorgen dan dat je opgevangen wordt als je aankomt.

Fetish / Kinky Party

Wil je gelijk de kinkysfeer proeven, dan is een Fetish / Kinky Party misschien wel meer iets voor jou. Er zijn heel veel Fetish / Kinky feesten zoals Wasteland, BITCH, Kinky on the beach, Toxic etc etc. Voor deze feesten kan je online of bij fetish winkels kaarten kopen. Er is wel een verplichte dresscode, vaak leer, lak of latex. (Omkleden kan vaak op de locatie)

Door de verplichte dresscode heerst er al meteen een kinky sfeer. Vaak draaien er een aantal DJ’s in verschillende danszalen en zijn er speelruimtes, demonstraties van BDSM activiteiten en shops met fetish kleding.

Deze feesten zijn in principe een heerlijk avondje uit. Hier zul je dan ook vaak in een feestelijke sfeer gelijkgestemde vinden. Zeker als je met een partner bent, is dit ook een ideale gelegenheid om op een ongedwongen manier kennis te maken met kink.

Je vind ook Fetish / Kinky Parties op Fetlife.com onder evenementen, Samarium.nl en VSSM.

BDSM avond van een club

De meeste parenclubs hebben één keer per maand een BDSM avond. Dit is meestal een avond waar je lekker kan kijken, eventueel zelf wat kan proberen. Maar ook alleen kijken mag!  Nadeel is dat mannen alleen is de entree meestal wel veel hoger dan voor stellen of vrouwen alleen.

Openbare Play party

Ben je iemand die het liefst gelijk in het diepe duikt, dan is een play-party misschien iets voor jou. Een play party is een feest waar mensen met kinky interesses samen komen. Hier kunnen ze BDSM sessies houden en andere seksuele activiteiten uitvoeren. Dit hoeft dus niet altijd een gigantische orgie te zijn.

Geen enkele play party is hetzelfde. Maar meestal is er muziek, drinken en de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Soms worden er speciale activiteiten georganiseerd per ruimte of kunnen er spontaan sessies ontstaan. Sommigen play party’s hebben thema’s zoals bijvoorbeeld bondage. Indien dit mag, kun je toekijken bij een sessie.

Een openbaar feest is makkelijker te vinden, omdat deze worden geadverteerd op bijvoorbeeld Fetlife en social media. Voor jongeren tot 35 jaar organiseert Samarium maandelijks een JongerenFeest.

Je vind ook Fetish / Kinky Parties op Fetlife.com onder evenementen en VSSM.

Euh. . .

Mocht je dit een te grote stap vinden dan kan je natuurlijk ook eerst een boek lezen als “SM in het Echt” of de podcasts Meet the kinksters en/of SinQuest luisteren.

Bron: Easytoys,  Samarium, Fetlife VSSM
Print Friendly, PDF & Email