Podcasts in de media

Hier vind je podcasts in de media, gerelateerd aan de website Taboeloos.nl.

De Situatie Met

Een stem geven aan onbekende verhalen die verteld moeten worden.
Verhalen: die inspireren, prikkelen informeren kortom, hoe is De Situatie Met

#1 Podcast “De Situatie Met” aflevering “De Situatie Met –> Anouk Maze over: Sekswerk”

Het persoonlijke verhaal ven Anouk over sekswerker zijn, vooroordelen en meer . . . Heb je vragen en/of opmerkingen? Mail naar de_situatie_met@yahoo.com

Podcast “De Naomi Maakt Bespreekbaar Podcast”

De Naomi Maakt Bespreekbaar Podcast is de plek waar je naartoe komt als je zelf ook écht een verschil wilt maken voor kinderen die in de knel zitten en om lastige onderwerpen, op de rand van taboe, bespreekbaar te leren maken.

#1 Podcast “De Naomi Maakt Bespreekbaar Podcast” aflevering “Maak je kind mediawijs in de digitale wereld”

Tegenwoordig is de digitale wereld niet meer weg te denken en onderdeel geworden van ons gehele bestaan. Al vanaf jonge leeftijd komen kinderen hier op allerlei manieren mee in aanraking. De digitale wereld brengt veel moois, maar ook wel verleidingen en uitdagingen. In deze podcast aflevering spreken we over deze digitale wereld en hoe je je kind hier mediawijs in kan maken gedurende de gehele opvoeding. Wat ons betreft zou dit een vast onderdeel moeten worden van de seksuele opvoeding. Dit gesprek voeren we op Clubhouse, samen met ouders en verzorgers die met ons meepraten.

Podcast “Jurre’s Date”

Elke maandag om 17:00 uur heeft Jurre een date met iemand die jij misschien niet zo snel tegenkomt. Jurre stelt zijn date al jouw vragen.

#1 Podcast “Jurre’s Date” aflevering “Jurre’s Date met Anouk”

Deze week datet hij met Anouk, zij is seksverslaafd.

Podcast “Gewoon Seks”

In Gewoon Seks praat Mickey met mensen over seks, omdat dat hun werk is, of hobby, omdat ze iets bijzonders leuk vinden of een spannend verhaal te vertellen hebben.

#1 Podcast “Gewoon seks” aflevering “Swingen en Parenclubs met Josée”


Josée stuur mij een mailtje, waarin ze vertelde dat ze nog wel wat mensen voor me had. En dat ze aan swingen deed. Waarom ze dan niet gewoon zelf lekker bij mij te gast wilde zijn, vroeg ik. En zo geschiedde. Met de auto naar het zuiden van het land, en op een warme zaterdagmiddag vertelde ze me alles over de wondere wereld van swingen en parenclubs.

#2 Podcast “Gewoon seks” aflevering “Parkeerplaatsseks met Henk”

Via Josée kwam ik in contact met Henk, een oudere heer die na zijn huwelijk haast een tweede jeugd beleefde. Inmiddels gaat hij regelmatig naar een parkeerplaats langs de snelweg bij hem in de buurt, waar hij meer doet dan alleen zijn auto parkeren.
Heb je zelf een bijzonder verhaal? of wil je reageren op één van de verhalen uit de podcast?

#3 Podcast “Gewoon seks” aflevering ” Bram de Wijs interviewt Mickey weer”

Het begint vaste prik te worden: Bram de Wijs voelt mij aan de tand over de afgelopen periode. Sidenote: deze aflevering is al een poosje geleden opgenomen toen we nog wat zwaarder in lockdown zaten dan nu. Enjoy!

Print Friendly, PDF & Email