Panda- en Tijgerpunten

Wat zijn toch die panda- en/of tijgerpunten waar vooral studenten het over hebben?

Wat zijn Pandapunten?

Pandapunten geven aan hoelang iemand geen seks heeft gehad. De waarde van een Pandapunt is afhankelijk van de status van de persoon in kwestie. Voor studenten staat één Pandapunt gelijk aan één week zonder seks. Voor alle andere personen geldt een seksloze maand als één Pandapunt.

https://www.pandapunt.nl/

Wat zijn Tijgerpunten?

Tijgerpunten geven aan hoe wild iemands seksleven is. Het behaalde aantal punten is een gewogen optelsom van waar, met wie en hoe je seks hebt gehad. Tijgerpunten verschillen voor mannen en vrouwen en zijn afhankelijk van onder andere je leeftijd. Het is de tegenhanger van de Pandapunt, welke juist aangeeft hoe soezig je seksleven is.

https://www.tijgerpunt.nl/

Verklarende woordenlijst vragen tijgerpunt.nl

Een cougar is een veelal aantrekkelijke (al dan niet economisch onafhankelijke) oudere vrouw, die een (seksuele) relatie met een veel jongere man op het oog heeft. 

Een spitzer is een veelal aantrekkelijke (al dan niet vermogende) oudere man, die een (seksuele) relatie met een veel jongere vrouw op het oog heeft. 

De Engelse afkorting MILF staat voor Mother I’d Like to Fuck. Oftewel, een MILF is een vrouw die kinderen heeft gekregen (moeder).

Spanking is het slaan op de billen als erotische activiteit. Dit kan met de blote hand of met attributen zoals gesels, riemen, zweepjes, roeden of paddles.

Tantra-seks is een 5000 jaar oude Indiase levensfilosofie waarbij liefde, spiritualiteit en seksualiteit samengaan. 

Wat zijn honken

In de omschrijving van de website Pandapunt.nl en Tijgerpunt.nl wordt in honkbaltermen over seks gesproken, hieronder een korte uitleg:

HonkActiviteit
Eerste honkzoenen en strelen
Tweede honkaanrakingen boven de middel
Derde honkbevredigen onder de middel
Vierde honkhet hebben van seksuele gemeenschap
Print Friendly, PDF & Email