Sex sells! ook op Netflix

Dat seks verkoopt dat weet iedereen. Hieronder een drietal series waarbij de hoofdpresonen geld proberen te verdienen met seks.

Dirty lines

Website:https://www.netflix.com/title/81149112
Eerste uitzending:8 april 2022
Aantal seizoenen:1 (6 afleveringen)
Thema:Telefoonseks
Leeftijd:16+

In het Amsterdam van de jaren 80 rolt een ondernemende studente in een nieuwe carrière bij een telefoonsekslijn die door twee totaal verschillende broers is gestart.

~ Netflix

Een leuke serie gebasseerd op het waargebeurd verhaal. Geeft weer helemaal die jaren 80 vibes. Heerlijk om bingewatchen!

Seks!fy

Website:https://www.netflix.com/title/81140470
Eerste uitzending:29 april 2021
Aantal seizoenen:2 (S1: 8 afleveringen S2: 8 afleveringen)
Thema:Seks-app
Leeftijd:16+

Om met een innovatieve seks-app een techwedstrijd te winnen, moeten een seksueel onervaren studente en haar vrienden de intimiderende wereld van intimiteit verkennen.

~ Netflix

Een serie gericht op tieners en jongvolwassene. Het heeft wel een hoog seksscene gehalte, maar allemaal voor een academisch doel. De onderliggende boodschap is wel heel mooi. “Ontdek eerst wat je zelf lekker vind, voordat je seksueel actief wordt met andere.”

The one

Website:https://www.netflix.com/title/80199029
Eerste uitzending:12 maart 2021
Aantal seizoenen:2 (8 afleveringen)
Thema:Dating-app
Leeftijd:12+

Het succes van Rebecca Web, medeoprichter en CEO van een bloeiende DNA-datingservice, lijkt niet te stoppen. Maar dan wordt er een lichaam gevonden in de Theems.

~ Netflix

Een mooi vervolg op het huidige “Married at first sight”. Het idee dat je jouw ware vind door je DNA af te staan is natuurlijk te mooi voor woorden!

Print Friendly, PDF & Email