Sexdate

Ik lig in scheiding en sta al een maand droog. Ik wil seks, casual seks, geen verplichtingen. Ik schrijf me in op een datingsite en al heel snel heb ik meerdere reacties.

Veel mannen plaatsen hun paal als profielfoto. Die wimpel ik af, met je bent mijn type niet. Dan nog een groep, waarmee je twee minuten chat en ze willen dat je een naaktfoto stuurt. Om mijn dooie dood niet. Eentje sprong ertussenuit. Een leuke man die twee jaar ouder is. Bruin haar, bruine ogen en geen profielfoto.

We raken aan de praat over de chat. Koetjes, kalfjes en natuurlijk ondeugend. De hele dag zit ik gekluisterd aan mijn telefoon. Ik lijk wel een verliefde puber. Een relatie wil ik niet, maar ik kan niet ontkennen dat ik me vreselijk tot hem aangetrokken voel. Gelukkig is hij getrouwd en zijn vrouw verlaten voor mij doet hij niet. De gesprekken lopen uit de hand. Op mijn werk zit ik te soppen op mijn stoel. Ik bekijk elke minuut mijn telefoon en ben enorm geil. Een van collega’s wist al te vertellen dat ik echt een beurt nodig heb, want die zaaddragende ogen van mij vallen op.

Na twee weken chatten en bellen is het zover. We spreken af in Roosendaal bij “De Beren.” Niet echt romantisch, maar wel veilig.

Ik trek een net setje aan, spijkerbroek, trui en sjaal. Ik stap in de auto en rij weg. In de auto klopt mijn hart steeds harder en voel ik het nat worden tussen mijn benen.

Het grappige is dat ik niet eens weet of hij wel mijn type is. Misschien vind ik hem wel het hartstikke aantrekkelijk en denkt hij bij mij, sla maar over. We gaan het zien.

Aangekomen in Roosendaal ben ik een kwartier te vroeg. Ik blijf in de auto zitten. Ik trek mijn kleren recht en kijk of er een Volvo aan komt rijden.

Na 10 minuten besluit ik uit te stappen en loop nerveus richting de Beren. Ineens word ik van achter gepakt. “Hi schat!” hoor ik hem zeggen. De stem herken ik van de telefoon. Mijn adem stokt en mijn hart gaat als een razende te keer. Ik weet niet of ik bang ben of geil.

“Wil je echt naar binnen of zal ik je nemen in de auto?” Ik weet nog steeds niet hoe hij eruitziet en besluit mijzelf om te draaien. Ja dat is mijn type! Zijn vraag beantwoord ik met een vurige tongzoen. Ondanks de kou kleden we elkaar al uit op weg naar de Volvo. In de auto lacht hij. “Zal ik eerst even naar een rustigere parkeerplek rijden?” “Goed idee!” zeg ik. Onder het rijden hou ik me gedeisd. Eigenlijk wil ik naar beneden duiken. Hem tijdens het rijden pijpen, maar ik hou me in. Aangekomen op een rustige weg parkeert hij de auto. Ik maak mijn gordel los en gooi mijn stoel naar achter. Ik kijk hem aan. Kruip op schoot en gooi ook zijn stoel naar achter. Lachend val ik over hem heen. Is dit nou waar ik me zo druk om maakte. Ik wil maar één ding en dat is hem. Zonder veel te praten kleed ik hem uit. Neem ik zijn lid in mijn mond en laat hem klaarkomen. Intussen voel ik zijn warme hand tussen mijn benen. “Wat ben jij geil zeg.” zegt hij tegen mij. “Ja!”, langzaam kruip ik omhoog, ik streel zijn mooie lijf. Met mijn natte kutje rij ik tegen hem aan. Met zaaddragende ogen vraag ik of hij nog een keer kan. “Je kan ook te veel vragen schat.” antwoord hij. Ik blijf tegen hem aan wrijven.

Ik voel zijn lid zwellen. Mijn kutje glijdt erlangs. Nog zeiknat van zijn handen. Ik ga boven op hem zitten. Voorzichtig schuif ik mijn natte kutje over zijn lid. Ik masseer zijn borst en zuig met mijn kutje aan zijn lid. Ik ben bloedgeil en hij ook. Nadat hij voor de tweede keer klaarkomt kruip ik tegen hem aan. We knuffelen. En nu vraagt hij: “Zullen we terugrijden en samen wat gaan drinken?” Hij kijkt me aan. “Dat is goed” en hij begint me lief aan te kleden


Dit verhaal komt uit “Stout op zijn tijd” geschreven door Josée

In deze bundel vind je erotische verhalen, geschreven vanuit de belevingswereld van een vrouw.

Stout op zijn tijd

Bootycall
Dansen
Experimenteren
Kolonisten van Catan
Turkije
Erotische massage
Ongeduldig
ETA 00:16

Terug naar erotische verhalen

Print Friendly, PDF & Email