Straattaal voor rode oortjes

Toen ik op ClubHouse kwam, werd ik warm ontvangen in een groep. Nu naar een maand later, heb ik weleens het gevoel dat ze mij bijna beter kennen, dan mijn eigen vrienden. De groep bestaat vooral uit jongvolwassene tussen de 20 en 35 jaar en zijn allemaal op hun eigen manier authentiek en misschien wel excentriek. Op een dag hadden we het over sekstermen, die staan voor bepaalde seksuele handelingen. Ik ben heel veel gewend, maar dit bleek straattaal voor rode oortjes te zijn.

Jammer tieten

Dat zijn grote borsten, die zo groot zijn dat niet alles in je hand past en dat is jammer.

Skiën

Deze seksterm heeft helemaal niks met wintersport te maken. ‘Skiën’ houdt namelijk in dat een persoon twee mannen tegelijk aftrekt. Wanneer je tussen hen in staat en dezelfde kant uitkijkt als de mannen, lijkt het (met een grote dosis verbeelding) op dezelfde beweging die je maakt tijdens het skiën als je je afzet met skistokken.

Airlock

Wanneer drie mannen tegelijkertijd seks hebben met één vrouw en al haar gaten dichten met hun penis (anaal, vaginaal en oraal).

The Simba

© Gifer

De Simba refereert aan de film de Lion King. Een man komt klaar op het voorhoofd van de sekspartner. Daarna steekt hij zijn hand uit en smeert het sperma over het hoofd van deze sekspartner terwijl hij SIMBA op een lange, uitgesponnen manier schreeuwt.

Rusty trombone

De man staat met zijn knieën en rug licht gebogen, voeten een eindje van elkaar af (op zijn minst op schouderbreedte) of de man rust (zit) op zijn knieën en armen.

Nu knielt de partner achter de man en vanuit deze positie likt die de anus van de man. Met zijn een hand om het lichaam van hem heen of tussen zijn benen door zodat de penis tegelijkertijd afgetrokken wordt. Wanneer de partner ook nog eens zacht blaast met de lippen rondom de anus, lijkt deze houding alsof op een trombone wordt gespeeld.

Het Engelse woord “rusty” betekent letterlijk roestig of roestkleurig. Hiermee kan bedoeld worden de meestal bruine of donkerder kleur van de anus en penis of een trombone die het niet zo goed meer doet.

Soms wordt de uitdrukking “rusty trombone” ook gebruikt voor pijpen, direct na het hebben van anale seks

Felching

Het oplikken van het naar buiten sijpelende sperma na ejaculatie uit de anus.

Pegging

Een vrouw die de anus van de sekspartner penetreert met een voorbinddildo, een vastgebonden dildo of vibrator.

Cleveland Steamer

Cleveland Steamer is wanneer iemand op de borst van zijn sekspartner poept en dan gaat zitten en heen en weer schommelt als een stoomwals.

Dirty Chester

Wanneer je seks hebt met je sekspartner op z’n hondjes (van achteren). Jouw sekspartner komt per ongeluk met zijn hoofd vast komt te zitten in de rails van het hoofdeinde. Als je klaarkomt, besef je dat je te laat bent voor je werk. Je gaat weg en laat uw sekspartner achter in dit ongemakkelijke standje.

of

Je hebt een droge mond en bent een shaggie aan het rollen terwijl je gepijpt wordt. Als je klaar bent met rollen, trek je jouw penis uit de mond en veegt het vocht van de punt tegen de lijmrand van je shag.

of

Je legt jouw sekspartner op z’n hondjes (van achteren) neer. Steekt twee vingers in zijn anus en veegt deze af onder zijn neus.

Naked man

‘Je hebt een eerste date. Je hebt een paar drankjes gedronken. Je verzint een excuus om naar het appartement van het meisje te gaan. En als ze de kamer verlaat, kleed je je helemaal uit en wacht je. Als ze terugkomt, lacht ze. Ze is zo gecharmeerd door je zelfvertrouwen en bravoure, ze slaapt met je. Boom! [Het werkt] twee van de drie keer. Je hoeft alleen maar je plek te kiezen. De “Naked man” kan het beste als laatste redmiddel worden gebruikt op een eerste date terwijl je weet dat er geen tweede date komt.

~ Mitch uit The Naked ManHow Your Mother Met Me

Rodeo

De Rodeo is een seksuele prank. Er zijn veel variaties. Eén omvat twee mannetjes en een vrouwtje. De ene man doet het meisje van achteren terwijl de andere zich in de kast verstopt. Snel en geruisloos ruilen de twee mannetjes van plaats. de man die het meisje eerst deed, gaat dan naar buiten en tikt op een raam zodat het meisje opkijkt en haar vorige partner ziet. Het nieuwe mannetje probeert zo lang mogelijk aan te blijven.

of

Als je anaal seks hebt met een meisje, reik dan om haar heen en pak met twee handen haar borsten en fluister in haar oor “Deze voelen net als je zussen”. Doe dan je best om haar 8 seconden vast te houden.

Bron: Borstenforum.comZe.nlUrbandictionary.comWikipedia.orgHow-i-met-your-mother.fandom.com en mijn clubhuisvrienden.

Disclaimer

Bovenstaande handelingen, zijn een beschrijving. Seks dient altijd met wederzijdse toestemming plaats te vinden. Dingen die grappig lijken in bovenstaande beschrijvingen, kunnen in werkelijkheid vernederend voelen of verkrachting zijn.

Print Friendly, PDF & Email