Telt mijn grens ook?

In het kader van #letstalkaboutyes, heb ik hieronder het verhaal van een man opgetekend. De titel van dit artikel “Telt mijn grens ook?” heb ik gekozen, omdat dit soort verhalen snel afgedaan worden met “Het is een man!” Gebruik het artikel om met mensen de discussie aan te gaan over grenzen. Zodat er in de toekomst niet over jouw grenzen wordt heen gegaan.

Nieuwe mensen leren kennen, is niet mijn sterkste kant. Ik probeer het eens via internet, waar ik me inschrijf op een soort Facebook. Al snel raak ik aan de praat met een aantal mensen en merk ik dat ik me steeds comfortabeler ga voelen.

Op een dag raak ik aan de praat met een vrouw, die net als ik nieuw op de website komt kijken. De gesprekken krijgen door de weken heen steeds meer diepgang. Mijn zelfvertrouwen groeit en ik durf langzaamaan een stapje verder te gaan.

We spreken vriendschappelijk af. Allebei hebben we geen seksuele intenties en zijn we ons bewust dat die wel kunnen ontstaan als we elkaar ontmoeten. We spreken af dat als deze gevoelens ontstaan we er op de eerste afspraak niets mee doen.

In het verleden heb ik regelmatig met vrouwen afgesproken om seks te scoren. Dat wil ik niet meer, want dat geeft mij een leeg gevoel. Ik wil vriendschappelijke relaties met mensen opbouwen en het gevoel hebben dat ik ertoe doe. Een liefdesrelatie zou leuk zijn, maar dat komt vanzelf en heeft nu niet mijn prioriteit.

Eindelijk is het zover, de dag van “de date” is aangebroken. De ontmoeting verloopt heel soepel en het ijs is dan ook meteen gebroken. We wandelen samen naar het park, waar we als snel een plekje vinden om neer te strijken. Samen drinken we een lekker wijntje en genieten we van de hapjes.

Al snel merk ik dat ik mij tot haar aangetrokken voel en begin onbedoeld te flirten. Het flirten wordt beantwoord. Voor de zekerheid geef ik aan dat ik vandaag geen seks met haar wil omdat ik een vriendschappelijke relatie met haar wil.

De spanning tussen ons wordt groter en allebei weten we dat we elkaar willen zoenen. Tien minuten later valt de eerste zoen, dan de tweede, de derde en dan de vierde. Het wordt  steeds intenser, alles voelt goed en toch wil ik geen seks met haar.

Ze vertelt dat als ze eenmaal los is, ze zich moeilijk in kan houden, maar ook zij wil geen seks. Het geeft een fijn en veilig gevoel. Eigenlijk zou ik best iets meer willen dan zoenen, haar bevredigen met mijn hand en mond zou zeker geen straf zijn. Voor seks hoef ik niet bang te zijn, we liggen per slot van rekening in een park, waar regelmatig voorbijgangers langs komen.

Ondertussen hebben we de tweede fles wijn ook soldaat gemaakt. Handen en monden zijn onder beide kledingstukken geschoven. De duisternis van de avond daalt neer over het park. Dit zou het ideale moment zijn om de avond af te sluiten. Uit beleefdheid vraagt ze of ze mij thuis moet afzetten, waarop ik bevestigend antwoord.

Als we op de parkeerplaats bij mijn huis staan nemen we afscheid. Een intense zoen, gevolgd door handen overal, we gaan helemaal los. Dan zegt ze ineens dat ze wel seks wil. Ik wil heel hard nee zeggen, maar krijg het niet over mijn lippen. Ik probeer een compromis te sluiten en zeg dat ik best met mijn pik haar clitoris wil stimuleren, maar dat is mijn (ondertussen flink opgerekte) grens!

Ze trekt haar broek uit en komt op mij zitten. Als ik met mijn pik tegen haar clitoris aan glij, schuift ze haar vagina over mijn pik en kijkt mij smachtend en onschuldig aan. Haar ogen spreken “I’m sorry, I’m not sorry”. Ik ben overrompeld en gelijktijdig merk ik dat ik het ook lekker vind wat ze doet. We hebben heerlijke seks en daarna ga ik naar huis.

Thuis aangekomen voel ik me naar en heb een knoop in mijn maag. Het was lekker, maar iets waarvan ik meerdere keren aangegeven heb, dat ik het niet wilde. Dan hebben we het er nog maar even niet over dat ze niet eens de moeite nam om een condoom te gebruiken. Help!

Print Friendly, PDF & Email