Voordracht

Van de week belde mijn vriendin vol enthousiasme op. “Lieverd, Ik heb nu iemand leren kennen, die moet jij ook daten, dan kunnen we ook een keer samen met hem daten.” Voordat ik het wist had ze me al in een groepskik toegevoegd. We raken aan de praat en tussen alle geile praat probeer ik me een beeld van de beste man te maken. Alsof hij mijn gedachte kan lezen stuurt hij een nette foto. Het is een aantrekkelijke grote man van mijn leeftijd.

Aan het eind van de chat stuur ik hem een privébericht: “Whatsapp gaat makkelijker!“ Aangevuld met mijn telefoonnummer. We raken weer aan de praat en al snel komen we erachter dat we allebei de komende drie weken vakantie hebben met onze eigen kinderen. Dus daten zit er niet in!

Al pratende komen we op mijn hobby uit erotische verhaaltjes schrijven. Ik stuur eerst een verhaaltje en heel enthousiast vertelt hij, hoe geil hij ervan wordt. Ik kan er niks aan doen, maar buiten dat ik gevleid ben, word ik al geil van het idee dat hij geil wordt van mijn verhaaltjes.

Ik besluit hem een bundeling van mijn verhaaltjes te sturen. “Veel leesplezier!” typ ik erbij. Nog geen half uur later krijg ik weer een appje:

HIJ:      Fucking geile verhalen! Niet te doen……kom aub hierheen!!!!!

HIJ:      Mag je de laatste 3 verhalen voorlezen terwijl jij op mijn keiharde en grote pik zit!

HIJ:      Spuit ik je vol.…laat ik jouw spuiten en laat ik je al dat geilvocht proeven

HIJ:      Complimenten voor je boek. Echt heel gaaf

IK:        Dankjewel 😘💋

Even weet ik niet hoe ik verder moet reageren. Zal ik mijn stoute schoenen aantrekken? Ik vlieg naar boven, pak mijn tas in, spring onder de douche, trek alleen mijn blauwe jurkje aan, zonder iets er onder en spring in de auto. Mijn hart bonst, voordat ik mijn auto start besef ik, dat ik eigenlijk niet eens weet waar hij woont.

IK:        Ik kan niet langskomen als ik niet weet waar je woont 😉

HIJ:      ha ha alsof jij langskomt

IK:        Daag me uit! 😈

Ik krijg zijn adres en vul deze in mijn navigatie. Met een kloppend hart rij ik naar hem toe. Ik ben vreselijk opgewonden en weet niet waar deze impulsieve actie van mij naar leidt. Aangekomen op mijn bestemming haal ik drie keer diep adem. Ik druk op de bel en hoor wat gerommel. Ik zeg “Hallo!” en de deur wordt zonder iets te zeggen opengedaan.

Ik loop naar boven en bij zijn deur aangekomen, zie ik dat deze open staat. Ik besluit zonder mij verder aan te kondigen naar binnen te gaan. Ik kijk in de woonkamer, deze is leeg. Ik loop de trap op en zie dat er één deur open staat. Voorzichtig kijk ik om het hoekje. Daar ligt hij, poedelnaakt op bed. Ik glimlach naar hem.

Zijn pik glimt en staat stijf omhoog! “U had een wens?” vraag ik en zet mijn tas neer, kruip boven op hem en laat mijn natte kutje over zijn paal glijden. Ik hoor hem kreunen. “De laatste drie hoofdstukken, zei u?” Ik pak mijn boekje uit mijn tas en begin voor te lezen.

Terwijl ik voorlees, lukt het mij amper om hem te bereiden. Ik ben zeiknat, te geil om voor te lezen. Ik voel hem onder mij kronkelen. Mijn woorden worden afgewisseld met genotskreuntjes. Ik krijg bijna geen woord over mijn lippen, ik ben geil. Ik wil eigenlijk niet voorlezen.

Ineens rukt hij mijn boekje uit mijn handen. “Geil ding, dat je er bent!” Hij legt me op bed en duwt zijn hand in mijn kutje en beweegt behendig over mijn g-spot. Ik voel een golf aankomen tegenhouden kan ik het niet meer. Mijn sappen gutsen tussen mijn benen in zijn hand. Ik voel mijn hart in mijn clit kloppen. Net als ik denk dat hij klaar is, begint hij opnieuw, ik voel me high en ben volledig de controle kwijt, weer gutst er een golf tussen mijn benen weg. “Dit vind ik zo geil!” zegt hij om meteen weer verder te gaan. Ik kan me niet meer inhouden en mijn gekreun wordt steeds harder en ik wil gillen als ik golf drie voel opkomen.  Hij kan er geen genoeg van krijgen en ik voel me afdwalen, ik ben megageil. Ik weet niet of hij nu doorgaat of dat het nu vanzelf komt, maar de golven blijven komen. Ik voel me hemels!

Ik lig uitgeput op bed, helemaal in een roes. Hij speelt met zijn vingers over mijn lijf. Heerlijk voelt het, maar ik wil meer! Hij ziet hoe ik langzaam weer op aarde begin te landen en alsof het niet mag duikt hij tussen mijn benen en begint gretig al mijn sappen op likken. Het tintelt en mijn hartslag voel ik nu tegen zijn tong aan slaan. Ik kronkel door bed, zo gevoelig is het. Dan stop hij en kijkt me aan. “Ik heb je nog helemaal geen gedag gezoend.” Hij komt met zijn gezicht naar de mijne en begint me heel lief kusjes te geven, zijn baard prikkelt tegen mijn kin. Zijn tong raakt mijn lippen en gretig als ik ben komen mijn lippen van elkaar en vinden onze tongen elkaar. Ik proef mijn eigen sappen, lekker zoet. Verstrengeld in elkaar rollen we al zoenend door het bed.

Als ik bovenop lig, maak ik af waar ik eigenlijk mee de middag mee wilde beginnen, als een volleerde amazone bereid ik zijn pik, alsof mijn leven ervan afhangt. Wat ben ik geil! Ik plaag hem, af en toe ga ik over hem heen hangen en als zijn pik er uit dreigt te glijden, stoot ik hem weer heel hard naar binnen. Dat voelt geil! Als ik boven hem hang, floept zijn pik eruit, zo nat ben ik. Behendig zoek ik zijn eikel en schuif hem naar binnen. Ik ga op hem zitten en span mijn kring spieren. Mijn natte kut masseert zijn pik, ik probeer met mijn kutje zijn sappen naar buiten te zuigen. Terwijl ik hem zie vechten tegen zijn orgasme, knijp ik harder en harder. Ik voel zijn pik kloppen en dan laat ik heel stout zijn pik eruit glijden en kijk hem lachend aan.

Hij probeert overeind te komen, maar ik duw zijn armen boven zijn hoofd. “Vandaag is mijn dag lieverd! Dus ik bepaal wat er gebeurt” We raken in een gevecht, maar ik laat hem niet winnen, ondanks zijn lengte. Ik ga met mijn knieën op zijn armen zitten en duw mijn druipende kutje in zijn mond. Hij geeft zich gewonnen en likt gretig mijn kutje leeg. Ik heb de muur nodig om mij overeind te houden, zo geil ben ik. Als hij te gretig wordt, laat ik me zakken, zodat mijn kutje zijn mond en neus bedekt. Ik voel hem spartelen, even geniet ik van het moment om weer snel omhoog te komen, zodat hij weer lucht krijgt. 

Op een onbewaakt moment, grijpt hij me vast en legt mij op mijn rug. Hij gooit mijn benen in de lucht en begint me te neuken. Hard en diep! Ik vind heerlijk en laat hem even zijn gang gaan. “Dieper?” vraag ik. Hij kijkt me verbaasd aan. Ik trek één been naar beneden en ga half in de spagaat liggen. Hij begrijpt wat ik bedoel en al scharend neukt hij me verder. Diep en lekker ruig. Het duurt niet lang voordat hij in mij klaarkomt. Ik voel me heerlijk doorgeneukt.

Hij laat zich vallen op bed en komt uitgeput naast me liggen. “Je mag wel vaker verhaaltjes voor komen lezen.” zegt hij. “Alhoewel me dat wel een beetje tegenviel. Je hebt niet eens één verhaaltje helemaal voorgelezen.” “Alsof jij dat wel zou kunnen, als je zo afgeleid wordt?” zeg ik. “Ja, hoor dat kan ik best.” “Laat maar zien!” Hij pakt het boekje van het nachtkastje en begint rustig voor te lezen. Terwijl hij op dreef raakt, zak ik heel langzaam af naar beneden en begin hem te pijpen. Zijn zinnen worden ineens hakkelig uitgesproken vergezelt van genotskreuntjes. Hoe dieper ik zijn pik in mijn mond steek, hoe minder woorden er uit zijn mond komen. Met één hand grijpt hij me bij mijn haren en trekt mijn mond van zijn pik af. Maar ook als ik zijn liezen en ballen lik, blijven de woorden stamelend uit zijn mond komen. Hij geeft het op en legt het boekje weer op het nachtkastje. “Oké je hebt gelijk, het idee was leuk, maar niet te doen.” zegt hij. We kijken elkaar lachend aan en dan zegt hij: “Kom dan gaan we even wat drinken beneden, kan je jouw vocht voor de volgende ronde op peil brengen.”


Dit verhaal komt uit “Nog steeds stout” geschreven door Josée

In deze bundel vind je erotische verhalen, geschreven vanuit de belevingswereld van een vrouw.

Nog steeds stout

Hard to get?
Chinees Avontuur
Nog een keer

Terug naar erotische verhalen

Print Friendly, PDF & Email