Vragen via de chat

Hieronder een greep uit de vragen die via de What’s App gesteld worden. Heb jezelf een vraag, klik linksonder op “Hoe kan ik je helpen?” en stel je vraag of vul het contactformulier in. De vragen die wij hier vermelden, zullen altijd anoniem gepubliceerd worden.

Ben jij of ken jij iemand die weleens kinderporno kijkt? Maak je je zorgen over jouw gevoelens en gedrag tegenover minderjarigen of dat van iemand in je directe omgeving?

Stop it Now! biedt met een telefonische hulplijn en een chat anoniem, vertrouwelijk én gratis ondersteuning voor iedereen die zich zorgen maakt over z’n gedrag tegenover minderjarigen of het gedrag van andere tegenover minderjarige.

Website: Stopitnow.nl
Telefoonnummer: 0800 266 64 36

Als je geen klachten hebt, betekent dat niet dat je geen SOA hebt. Als je seks hebt gehad met iemand die later een SOA blijkt te hebben, is het heel belangrijk dat je jezelf laat testen.

Voor een soa-test kun je het beste naar je huisarts of GGD. Wil of kun je daar niet naartoe? Dan kun je een thuistest doen. Die test doe je zelf.

Heb je een SOA, vertel het de mensen met wie je seks had

Blijkt uit de soa-test dat je een soa hebt? Vertel het dan zelf ook aan de mensen met wie je seks had. Zij kunnen zich dan ook laten testen en indien nodig de noodzakelijke behandeling krijgen.

Overleg met je dokter wie je het vertelt. Jij kunt dit ook anoniem doen op de website van de GGD met een code van de dokter.


Meer informatie:
Op zich is dat normaal! Krijg je een toename van afscheiding die geurloos, korrelige en wit is, dan duidt dat meestal op een schimmelinfectie (candida).
Meer informatie: Regenboog van vaginale afscheiding
Er zullen bij vlagen verhaaltjes toegevoegd worden.
Meer informatie: Erotische verhalen
Print Friendly, PDF & Email